Căutare Live

Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la doar două luni după ce a născut

Frumoasa Gina Pistol, fosta prezentatoare Chefi la Cuțite a postat primele fotografii cu ea în costum de baie, la doar două luni după ce a născut-o pe micuța Josephine.

Gina a fost la coafor pentru a-și reîmprospăta culoarea părului și pentru o nouă tunsoare, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor ei.

antena 1

Vedeta, deși are un program extrem de încărcat, acordându-I toată atenția micuței sale, nu se dezice nici de la proiectele ei. Gina Pistol s-a pregătit cu câteva zile înainte pentru un shooting incendiar, menit pentru o campanie la costume de baie.

Cum arată Gina Pistol în costum de baie

În urmă cu puțin timp, frumoasa blondină le-a arătat urmăritorilor ei o altă serie de Insta Stories cu fotografii cu ea într-un costum de baie dintr-o singură piesă. Costumul de baie negru îi scoate în evidență formele, arătând cât de mult a slăbit vedeta după naștere.

Deși au trecut doar două luni de când e mămică, Gina Pistol și-a recuperate aproape în totalitate formele de dinainte de a rămâne însărcinată.

Citește și: "Porecla" inedită pe care i-a pus-o Gina Pistol fiicei sale, Josephine. Momentul haios în care a surprins-o pe micuță

La ce schimbare de look a apelat Gina Pistol

Gina a fost la coafor pentru a-și reîmprospăta culoarea părului și pentru o nouă tunsoare, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor ei. Vedeta a postat pe Insta Stories și câteva poze din salon, în timp ce era aranjată de hairstilist.

Cine i-a luat locul Ginei Pistol la "Chefi la cuțite"

Gina Pistol i-a predat ștafeta Irinei Fodor, pentru că, în timpul filmărilor, era obositor pentru o gravidă să participe activ la show. După ce s-a difuzat la TV marea schimbare prin care a trecut emisiunea, Gina Pistol a transmis un mesaj, prin intermediul rețelelor sociale, prin care a mărturisit că decizia de a se retrage a fost una foarte grea.

Citește și: Gina Pistol, ieșire în familie de Sărbători. Unde a dus-o pe fiica ei și cum s-a fotografiat alături de micuța Josephine

Îndrăgita prezentatoare a mărturisit că, după ce s-a retras din show a avut câteva zile în care s-a simțit ciudat, însă este fericită că toate gândurile bune ale chefilor și ale concurenților s-au îndreptat către ea și a adus pe lume o fetiță minunată.

De asemenea, Gina Pistol a ținut să-i mulțumească Irinei Fodor pentru că a preluat sarcinile ei din cadrul show-ului Chefi la cuțite.

„Adevărul este că tare greu mi-a fost. Vreo 2-3 zile n-am fost în apele mele absolut deloc, dar era foarte obositor pentur mine să particip la filmări. Și iată că gândurile lor bune au ajuns la mine. Am născut o fetiță minunată și sănătoasă și abia aștept să fiu cu ochii pe ei în continuare. Oricum, Chefi la cuțite a rămas pe mâini bune! Mulțumesc frumos, Irina!, a declarat Gina Pistol pe Instagram.

Cum au serbat Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva aniversarea fiului lor. Părinții și-au fotografiat băiatul la vârsta de 2 a... Lily James în pielea Pamelei Anderson. Cum a trecut de la cupa B la DD fără operații estetice...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x