Căutare Live

"Porecla" inedită pe care i-a pus-o Gina Pistol fiicei sale, Josephine. Momentul haios în care a surprins-o pe micuță

Gina Pistol a filmat-o pe Josephine într-o ipostază extrem de drăgălașă, care a stânit amuzamentul mamei sale. Cum a numit-o prezentatoarea TV pe fiica sa.

Gina Pistol

Instagram/Gina Pistol & Antena 1

Proaspăta mămică o surpinde pe fiica sa ori de câte ori are ocazia în cele mai haioase momente. De curând, prezentatoarea TV a făcut un videoclip în care micuța dă din picior agitată, iar hăinuța pe care o poartă creează un efect amuzant. Mai mult, Gina Pistol nu a putut să nu observe că Josephinei este plină de energie în orice moment.

Pe lângă videoclipul drăgălaș cu micuța Ginei Pistol, fanilor le-a atras atenția felul în care prezentatoarea TV o alintă pe fiica sa. Aceasta îi spune "Happy Feet", adică "Picioare vesele" pentru că ea "nu obosește niciodată".

Imaginile au fost încărcate pe Story, acolo unde Josephine a putut fi văzută în pătuțul său. Proaspăta mămică nu vrea încă să-i dezvăluie chipul fiicei sale, însă postează imagini cu trupul său firav.

Citește și: Gina Pistol, ieșire în familie de Sărbători. Unde a dus-o pe fiica ei și cum s-a fotografiat alături de micuța Josephine

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie a acestui an, după o lungă periodă în care medicii i-au spus frumoasei prezentatoare că nu poate rămâne însărcinată. Micuța Josephine este cu adevărat o minune în viața celor doi îndrăgostiți și le face fiecare zi mai frumoasă.

Numele Josephine Ana Maria are o însemnătate aparte. Forma de masculin a numelui este Iosif, care înseamnă „Dumnezeu va da”. Josephine are origini ebraice și totodată franțuzești.

În Biblie, Iosif este tatăl vitreg al lui Iisus și soțul Fecioarei Maria. Tot în Sfânta Scriptură este consemnat faptul că Iosif era un evreu bogat, care l-a dat pe Iisus jos de pe cruce și l-a înmormântat.

Mai departe, legenda spune că același Iosif, adică Sfântul Iosif din Arimateea, ar fi dus Sfântul Graal în Marea Britanie. Conform specialiștilor, persoanele care poartă numele Josephine sunt misterioase, oarecum timide și indecise.

Momentele haioase din viața Ginei Pistol: „Fiică-mea îmi transmite mesaje subtile”

Gina Pistol a postat pe Instagram o fotografie cu mânuța fiicei sale, Josephine, alături de mesajul: „Fiică-mea îmi transmite mesaje subtile”.

Citește și: Gina Pistol a recunoscut cât s-a îngrășat în sarcină! Câte kilograme are acum vedeta „Chefi la cuțite”

Gina Pistol s-a amuzat de faptul că fetița ei își ținea degetul mare între degetul arătător și cel mijlociu, semn care are conotații precum sfidarea sau afirmații ca „nu primești nimic”. Și fanii s-au amuzat când au văzut fotografia postată de îndrăgita prezentatoare de la Chefi la cuțite.

„Ce adorabil”, „Adorabilă o minune minunată”, „Să învețe arta subtilității de mică”, „Ciuciu mami liniște azi! Voiai sa dormi?”, au scris fanii în comentarii.

Mai mulți fani au întrebat-o pe Gina Pistol cu cine seamănă micuța, iar ea a încercat să răspundă acestei curiozități. Prezentatoarea crede că Josephine seamănă cu ea, însă unii spun că seamănă cu Smiley. Un lucru e cert, micuța este foarte expresivă, iar Gina Pistol este sigură că va deveni o fetiță foarte simpatică.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună. Presa speculează că cei doi s-au împăcat... Melinda Gates ar fi consultat avocații pentru a divorța de Bill Gates încă din octombrie 2019. Ce a făcut atunci miliard...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x