Primele declarații ale Oanei Roman după surpriza primită de la Marius Elisei: „Este foarte complicat”

Oana Roman a primit recent un buchet de flori de la Marius Elisei și a mărturisit că a vorbit mai mult în urltima perioadă cu fostul soț. Vedeta a clarificat care este situația între ea și tatăl copilului ei.

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre relația actuală cu fostul soț

Instagram

Oana Roman a primit un buchet de flori de la fostul său soț și a publicat o imagine cu această surpriză, spunând: „Cei mai frumoși bujori! Mulțumesc marius Elisei”. Vedeta a venit să clarifice relația în care se află acum cu fostul soț.

Oana Roman spune că nu s-a împăcat cu Marius Elisei și acest lucru ar reprezenta o chestiune destul de complicată, având în vedere că divorțul s-a produs ca urmare a unor probleme profunde.

Marius Elisei și-a schimbat vizibil atitudinea față de fosta lui soție. În primul rând, Oana Roman a dezvăluit că fostul soț o blocase pe rețelele sociale, astfel încât să nu-și mai poată vedea unul altuia postările, iar recent Marius și-a șters block-ul.

În al doilea rând, Oana Roman și Marius Elisei au reînceput să lucreze împreună la afacerea lor, fapt care îi determină se se întâlnească și să-și vorbească des.

Citește și: Oanei Roman îi lipsește implicarea lui Marius Elisei la treburile casnice: „Se simte lipsa”

Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei: „Nu mai am block pe Instagram”

„Nu mai am block pe Instagram. E un pas foarte mare, nu mai am block pe nicăieri și primesc și flori, dar asta nu înseamnă că ne-am împăcat sau că lucrurile s-au schimbat radical pentru că este foarte complicat să treci peste o despărțire și peste problemele foarte multe și profunde care au fost și care nu se pot șterge cu buretele peste noapte”, a declarat oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman spune că prezența activă a lui Marius Elisei în viața ei și a fiicei sale o bucură enorm pe Isabela.

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre părinții ei. Mioara și Petre Roman nu și-au mai vorbit de 20 de ani

„Este o perioadă în care ne-am văzut și am vorbit un pic mai mult, dar nu e sănătos și nici ok că lucrurile să fie discutate în public. Deocamdată lucrurile nu s-au schimbat radical, adică nu este vorba decât despre o perioadă în care el și-a schimbat, probabil, viziunea. E cu siguranță foarte bine că ne vedem mai des și că Isabela îl vede mai des”, a spus Oana Roman.

Ce se întâmplă cu afacerea Oanei Roman și a lui Marius Elisei

Oana Roman spune că preferă să fie discretă în privința evoluției relației cu marius Elisei. Ceea ce a mărturisit vedeta este că în ultima perioadă a avut foarte mult de-a face cu fostul soț, prin prisma afacerii pe care o au împreună.

„Eu și Marius am reînceput să lucrăm la site-ul de haine împreună. Și ăsta este un lucru care ne leagă pentru că avem un business împreună și încercăm să-l facem să meargă cât mai bine. Sunt o groază de activități pe care trebuie să le facem împreună, trebuie să ne vedem, e adevărat că traversăm o perioadă în care el e mai deschis față de mine.

Luna trecută, Oana Roman a fost invitat de Marius Elisei să petreacă o vacanță la munte alături de el și de fiica lor. Vedeta a precizat că fostul soț o curtează și că se comportă ca acum 8 ani, când s-au cunoscut.

Ultimele știri