Oana Roman, mai fericită ca niciodată! Cum a reușit fostul soț să o surprindă la ceas de seară

Oana Roman, surprinsă plăcut de fostul soț, Marius Elisei. Iată cum a reușit el să o facă fericită, chiar și după ce au divorțat.

Oana Roman și Marius Elisei au găsit o cale de împăcare

Facebook

Oana Roman și Marius Elisei au reușit să ajungă la un numitor comun, de dragul fiicei. Și iată că fostul soț al vedetei încă reușește să îi pună zâmbetul pe buze, chiar și după ce au divorțat. Acesta a surprins-o la ceas de seară, atunci când resposabilitățile zilnice au ajuns-o și a mărturisit că se simțea obosită. Iată că Marius Elisei a reușit să îi aducă zâmbetul pe buze cu o surpriză la care ea nu se aștepta sub nicio formă.

Oana Roman, surprinsă plăcut de fostul soț cu un buchet de flori superb

Oana Roman a făcut totul public, semn că îi este foarte mulțumitoare. După lungi perioade în care cei doi nu credeau că vor mai găsi o posibilitate ca, de dragul fiicei, să poată rămâne în relații bune, Marius Elisei a reușit să o facă fericită, chiar dacă tensiunile dintre ei au generat multe subiecte în presă.

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri despre vacanța petrecută cu Marius Elisei: „Se comportă ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut”

Fiica lui Petre Roman a publicat o fotografie pe rețelele de socializare unde le-a arătat prietenilor virtuali un buchet de flori superb, primit chiar de la fostul soț. Textul publicat pe fotografia cu această surpriză a fost de ajuns să ne facă să credem că aceștia au găsit o cale de a lăsa în urmă neînțelegerile și să poată comunica frumos, mai ales cu privire creșterea și educarea fiicei lor, Iza.

Oana Roman a avut parte de o zi foarte încărcată la muncă, dar la finalul zilei ea a fost surprinsă plăcut de fostul soț care i-a adus un buchet de flori superb, cu care aceasta s-a mândrit pe rețelele de socializare.

Oanei Roman îi lipsește prezența lui Marius Elisei în locuință

În cadrul unei ediții a emisiunii în care Oana Roman și fiica ei sunt protagonsite, aceasta a fost filmată în timp ce se ocupă de treburile din interiorul casei, în special de renovarea bucătăriei de vară. De acea încăpere nu s-a îngrijit până în prezent, dar timpul destinat acestei activități a venit, iar Oana nu a stat locului și s-a pus pe treabă.

Citește și: Oanei Roman îi lipsește implicarea lui Marius Elisei la treburile casnice: „Se simte lipsa”

Și-a luat fiica, care și-a dorit să fie și ea implicată în proces, și a început pregătirile. Deși s-a organizat foarte bine, Oana admite faptul că mâna unui bărbat la treburile acestea ar fi fost ideală, semn că prezența în casă a lui Marius Elisei ar fi fost benefică.

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre părinții ei. Mioara și Petre Roman nu și-au mai vorbit de 20 de ani

„Se simte lipsa unui bărbat. Sunt singură, nu am un bărbat în casă cu care să mă ajute la treaba și bineînțeles că îmi prind urechile că nu știu să montez și mă iau nervii, nu mă pricep și o iau de la capăt, Izabela nu mai are răbdare să stea să mă ajute și trebuie să găsesc neapărat pe cineva care să vină să mă ajute să fac renovarea.”, a spus Oana Roman, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Ultimele știri