Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Puțini le-au dat șanse, dar sunt încă împreună. Mesajul lui Catherine Zeta-Jones pentru Michael Douglas la aniversarea nunții

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au făcut furori în urmă cu 20 de ani, când publicul a aflat că s-au căsătorit. Acum, cei doi au demonstrat gurilor rele că relația lor e una de durată.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri celebre din lume. Atunci când vestea despre relația lor a ajuns la public, mulți nu le-au dat mari șanse celor doi, mai ales din cauza diferenței de vârstă de 25 de ani.

Deși mulți au comentat despre durata relației lor, Zeta-Jones și Douglas au demonstrat că pot rezista obstacolelor și continuă să fie o familie unită.

Cum s-au cunoscut Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Zeta-Jones și Douglas s-au cunoscut în cadrul unui festival de film din Franța, în 1998, potrivit Daily Mail.

Se pare că după doar o jumătate de oră de când s-au cunoscut, Douglas i-ar fi zis tinerei actrițe că va fi tatăl copiilor ei.

Ca răspuns, Zeta-Jones ar fi declarat, potrivit Daily Mail: “Am auzit multe lucruri despre tine și se pare că toate sunt adevărate. Noapte bună.”

Citește și: Fanii nu o mai recunosc. Ce schimbare și-a făcut Catherine Zeta-Jones

A doua zi, actrița a primit din partea lui Douglas un buchet de flori și o scrisoare în care își cerea scuze pentru comportamentul lui din seara precedentă.

De Anul Nou, în 1999, Douglas a cerut-o în căsătorie pe Zeta-Jones cu un inel în valoare de 1 milion de dolari. În august 2000, cei doi devin părinții unui băiețel pe nume Dylan și, în scurt timp, Douglas finalizează și divorțul de prima sa soție, după ce e de acord să îi plătească 30 de milioane de dolari.

În noiembrie 2000, Zeta-Jones și Douglas se căsătoresc în “nunta anului” și, în octombrie 2002, devin părinți pentru a doua oară, pentru fiica lor Carys.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au despărțit pentru o scurtă perioadă în 2013

După ce Douglas a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4 și primul său fiu Cameron, din prima sa căsnicie, a ajuns în închisoare pentru trafic de droguri, actorul a fost nevoit să facă față și separării de Zeta-Jones, anunțată în august 2013.

Din fericire pentru cei doi, separarea durează doar 6 luni și cei doi se împacă, spre surprinderea multora.

Catherine Zeta-Jones, mesaj emoționant pentru Michael Douglas la aniversarea de 20 de ani a nunții

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de căsnicie, Zeta-Jones a pregătit o surpriză pentru soțul său, pe care a publicat-o și pe rețeaua de socializare Instagram - un video cu momente din relația lor.

Video-ul începe cu imagini de la nunta lor și continuă cu momente surprinse de-a lungul relației lor de 20 de ani.

Alături de video, Catherine Zeta-Jones a publicat și un mesaj special pentru soțul său de 20 de ani, Michael Douglas: “Acum 20 de ani, eu și Michael ne-am căsătorit! Ce noaptea magică a fost! Și de 7304.85 zile și nopți, te iubesc cum te iubeam și atunci (mai puțin partea cu .85). Mulțumesc pentru dragoste și râsete.”

Recomandari