Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas, la fel de îndrăgostiți ca în prima zi! De 18 ani, formează una dintre cele mai frumoase familii de la Hollywood!

 
+3 click pentru
galerie

Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones au rămas la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.  Cei doi actori de la Hollywood au venit împreună, de mână, un eveniment caritabil, care a avut loc în Manhattan.

Marele Kirk Douglas, geniul născut din doi părinți analfabeți. La primul lui spectacol, s-au așezat în ultimul rând. Legendarul Spartacus se ține „verde” la 100 de ani

Sunt căsătoriți de 18 ani

Michael Douglas (74) și Catherine Zeta-Jones (48) vor împlini 18 ani de mariaj în luna noiembrie, dar se comportă precum doi adolescenți cuprinși de primii fiori ai dragostei.

Îmbrăcați la patru ace, extrem de eleganți și rafinați, Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones au atras toate privirile. Actrița de 48 de ani arată senzațional după ce a ținut o dietă personalizată și are silueta unui model. Diva a ales să poarte cu această ocazie o rochie în alb și negru, cu un croi inedit, de o lungime medie, în timp ce soțul ei a îmbrăcat un costum negru, la care a potrivit o cravată vișinie.

Trebuie să recunoaștem că sunt foarte frumoși împreună!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE