Căutare Live

Puțini știu de existența ei. Cum arată și cu ce se ocupă sora vitregă a Prinților William și Harry

Probabil doar fanii înrăiți ai familiei regale ar putea știi faptul că Prințul Harry și Prințul William au o soră vitregă.

Puțini știu de existența ei. Cum arată și cu ce se ocupă sora vitregă a Prinților William și Harry

profimedia

Cei doi prinți din familia regală britanică, Prințul William și Prințul Harry, sunt printre cele mai renumite personalități atunci când vine vorba de Marea Britanie. Cu toate acestea, puțini știu de existența surorii lor vitrege.

Camilla Parker Bowles, actuala soție a Prințului Charles, care a apărut în peisajul britanic după moartea Prințesei Diana, are o fiică pe nume Laura Lopes. În 2005, când Camilla și Prințul Charles s-au căsătorit, Laura și fratele ei, Tom Parker Bowles, au devenit și ei parte din familia regală.

Cine este Laura Lopes

Laura Lopes nu a fost niciodată o figură foarte proeminentă atunci când s-a discutat despre casa regală a Marii Britanii, dovadă că foarte puțină lume știe de existența ei. La un moment dat, într-un interviu pentru “Good Morning Britain”, Tom, fratele Laurei, a declarat că el și sora sa nu fac, de fapt, parte din familia regală și că ei sunt copii comuni, declarând: “We're the common children. We're just on the side”.

Astfel de afirmații indică faptul că Tom și Laura nu sunt deloc apropiați cu Prințul William sau Prințul Harry. Tocmai de aceea, Laura și fratele ei nu au ținut cont de îndatoririle și stilul de viață pe care îl abordează membrii familiei regale.

Laura Lopes – copilărie și carieră

Laura s-a născut pe 1 ianuarie 1978, iar asta înseamnă că ea avea 27 de ani în 2005 când mama ei, Camilla, s-a căsătorit cu Prințul Charles. Pentru faptul că ea și fratele ei erau deja adulți când au intrat în familia regală, nu s-au simțit niciodată nici excluși, dar nici atrași să fie centrul atenției familiei regale.

Chiar dacă nu a fost născută în familia regală și nu îi curge sânge albastru prin vene, Laura a fost crescută în puf. Ea și fratele ei, Tom, au crescut la Wiltshire, într-o casă numită Middlewick House. Ea și-a început studiile la școala de fete catolice din Shaftesbury, Dorset. După ce a absolvit la Oxford, părinții ei i-au cumpărat un apartament în Londra, în Kensington.

Având o copilărie ideală, atunci când a crescut, Laura a dorit să își câștige singură existența și chiar a lucrat ca și chelneriță.

Frumoasa Laura Lopes are propria ei carieră, fiind pasionată de artă. Ea a absolvit la Universitatea Oxford, obținând o diplomă în Istoria Artelor și Marketing. Apoi ea a făcut practică în Veneția, la Peggy Guggenheim Collection.

De asemenea, Laura Lopes a lucrat și la revista Tatler, împreună cu fratele ei, Tom Parker Bowles. După încercarea ei de a evolua în lumea jurnalismului, la începutul anilor 2000, Laura s-a ocupat pe galeria Space Gallery din Londra.

În 2005, ea a continuat munca în domeniul artei, la gălaria Eleven din Londra, unde s-a ocupat de organizarea mai multor expoziții. De asemenea, Laura a lansat și un magazin de fashion numit Mojo & Mccoy.

Laura s-a căsătorit cu un model Calvin Klein, Harry Lopes, în 2006. Nunta a avut loc la Wiltshire, și chiar dacă nu a fost o nuntă regală, aproximativ 500 de persoane au fost prezente pentru a încerca să îi vadă pe frumoșii miri.

Laura Lopes și frații ei vitregi

În anii ’90, Laura s-a împrietenit cu Prințul Harry și Prințul William, chiar înainte ca mama ei, Camilla, să se căsătorească cu Prințul Charles. Camila și Prințul Charles au trăit o poveste de dragoste înainte ca Prințul Charles să se căsătorească cu Prințesa Diana. Așadar, Laura și-a cunoscut viitorii frați înainte de ca mama ei să intre în casa familiei regală.

În cartea lui Katie Nicholl, “William and Harry: Behind the Palace Walls”, apare faptul că Laura și William se certau des, încercând să găsească un vinovat pentru cele două familii dezbinate. Cu toate acestea, în timp, Laura și Prințul Harry împreună cu Prințul William au reușit să se înțeleagă.

Betty Salam se mândrește pe rețelele de socializare cu baiețelul ei. Cât de mare și frumos e Matthias... Adevărul despre viața și relația lor, după scandalul infidelității. Cum se înțeleg Jessica Biel și Justin Timberlake...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x