Raluca Pascu a împlinit 30 de ani. Cum s-a fotografiat la schimbarea prefixului fosta soție a lui Pepe și ce surpriză a primit

Raluca Pascu a schimbat prefixul și a împărtășit cu fanii o fotografie ca la 30 de ani. Fosta soție a lui Pepe a primit o mulțime de urări.

Raluca Pascu a împlinit 30 de ani și s-a fotografiat cu tortul și florile primite

Instagram

Raluca Pascu a primit o surpriză dulce la împlinirea celor 30 de ani. Mama copiilor lui Pepe s-a fotografiat ținând în mâini tortul aniversar și un buchet de trandafiri roz. Urmăritorii de pe rețelele sociale i-au urat numai de bine frumoasei brunete, iar printre cei care au apreciat fotografia în care își Raluca ține trandafirii primiți de ziua ei, s-a numărat și fostul ei soț.

„Vă multumesc din suflet că v-ati gândit la mine, vă mulțumesc pentru gândurile bune si sper ca tot ceea ce mi-ati dorit mie să vi se întample și vouă”, a scris Raluca în dreptul în dreptul fotografiei în care poartă pantaloni din latex și un sacou negru.

Peste 2000 de urmăritori, inclusiv Pepe, au apreciat imaginea postată de Raluca Pascu.

Cum a anunțat Pepe divorțul de Raluca Pascu

Pepe şi Raluca Pastramă s-a despărțit oficial, la notar, după opt ani de căsnicie, pe data de 8 februarie 2021. Anunțul divorțului a fost făcut chiar de Pepe, pe canalul său de YouTube.

Citește și: Ce a făcut Pepe cu verigheta, la scurt timp după divorț. Ce s-a întâmplat cu simbolul care-l lega de Raluca Pastramă

„Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri”, spunea artistul despre divorțul de mama copiilor săi.

Citește și: Raluca Pastramă s-a pozat alături de un bărbat, la câteva zile de la divorțul de Pepe. Cine apare în poză, lângă ea

Întrebat cum s-a finalizat divorțul acesta a răspuns: "Exact cum ne-am dorit". Cântărețul a declarat că cele două fetițe vor rămâne la amândoi: "Nu-i normal? Suntem părinți amândoi! Este cât se poate de normal, fără niciun fel de conflict. E bine, nu s-a întâmplat nimic grav, suntem părinți! Suntem oameni normali, ne-am înțeles ca doi oameni maturi. Nu există conflicte, este totul ok! Este exact cum și-a dorit", a mai spus Pepe după ce a ieșit de la notar, paparazzilor SpyNews.

Citește și: Pepe, “Inima mea”. Solistul a făcut un duet de senzație cu fetița lui. Cât de talentată este Rosa

Cu toate că Raluca și Pepe au divorțat, mama fetițelor artistului și-a păstrat numele de Pascu: "Băi nene, și nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele", a spus Pepe, potrvit Viva.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri