Ramona Gabor și Monica Gabor, întâlnire de gradul 0 la un restaurant, pe plajă. Ce ținute de vară au îmbrăcat cele două surori

Monica Gabor și Ramona Gabor s-au întâlnit la un restaurant din insula Mykonos, supranumită și insula milionarilor. Cum au fost surprinse cele două surori la întâlnirea de gradul 0, după mult timp de când nu s-au mai văzut.

Ramona Gabor și Monica Gabor

Instagram/Monica Gabor

Monica Gabor și Ramona au o relație foarte strânsă, iar acest lucru este evident din fotografiile pe care le publică în mediul online. Deși stau separate, una în America, iar cealaltă în Dubai, își fac timp din când în când să petreacă momente unice împreună.

Cele două surori se văd rar și asta pentru că viața de familie și afacerile cer multă dedicare și timp din plin. Surorile Gabor au ieșit la un restaurant exclusivist pe malul apei și au îmbrăcat ținute decupate, de vară.

Ramona Gabor și Monica Gabor, surprinse împreună la un restaurant, pe plajă

Ramona Gabor este tot timpul plecată în Dubai, unde a cunoscut succesul în industria modelling-ului și deține o afacere de parfumuri, iar Monica Gabor și-a refăcut viața în America, acolo unde și-a găsit liniștea în brațele unui om de afaceri. După câțiva ani de încercări, aceasta a reușit să o aibă pe Irina alături de ea și, în sfârșit, să formeze o familie completă alături de fiica sa, Mr. Pink și fiul acestuia.

De curând, Monica Gabor a publicat pe contul de Instagram o imagine care a atras atenția urmăritorilor ca un magnet. Aceasta s-a fotografiat alături de sora sa, Ramona, într-o ipostază de-a dreptul memorabilă, în ținute alese perfect pentru vară.

Cele două au apelat la ținute superbe. În timp ce Ramona Gabor a ales să se îmbrace elegant și să poarte o rochie compusă, Monica Gabor a ales să fie mai casual și a asortata la o pereche de pantaloni scurți, albi, o blazer negru și o pereche de ochelari de soare.

Imaginea celor două a strâns mai bine de 3.300 de aprecieri și numeroase comentarii pozitive.

Întâlnirea Monicăi Gabor cu sora sa culminează cu un detaliu observat de puține persoane. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu mai are nicio poză cu partenerul său milionar Mr. Pink și nici cu fiul lui pe Instagram, acolo unde posta deseori imagini cu cei doi.

Citește și: Irina Columbeanu, interviu pentru un celebru cotidian american. Poză cu fiica Monicăi Gabor si a lui Irinel Columbeanu

Ramona Gabor este de 10 ani stabilită în Dubai, unde și-a creat o afacere. Anul trecut sora Monicăi Gabor și-a lansat o linie de parfumuri.

„Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a declarat Ramona Gabor într-un interviu pentru Click!.

Ultimele știri