Căutare Live

Regina şoselelor a rămas fără permis! Cum a reușit blondina - VIDEO

Ea este iubita lui Zed, iar împreună fac ravagii pe şosele. Iar dacă încă nu aţi aflat despre ei, vă arătăm chiar acum despre ce este vorba şi cum îşi desfăşoară activitatea regele şi regina.

Și pentru că tot vorbeam de viteză și gonit pe drumuri, Noemi nu a fost iertată atunci când a greșit. Ba chiar frumoasa blondină a avut și permisul suspendat. După ce a depășit viteza cu mult în localitate, reginei șoselelor i-a fost suspendat permisul pentru trei luni.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri