Romeo Beckham, surprins la volanul unui Maserati la vârsta de 18 ani. Cum arată fiul lui David Beckham

Romeo Beckham, fiul Victoriei și al lui David Beckham, a fost surprins de paparazzi la volanul unui Maserati, în valoare de cel puțin 65.000 lire.

Rome Beckham, fiul Victoriei și al lui David Beckham, a fost surprins de paparazzi la volanul unui Maserati, în valoare de cel puțin 65.000 lire.

Getty

Adolescentul în vârstă de 18 ani, deși era îmbrăcat foarte casual, conducea o mașină foarte scumpă. Prețul maxim al unui asemenea bolid poate ajunge până la 125.000 lire. Romeo era în Londra acolo unde s-a întâlnit cu un prieten.

Cine e Romeo Beckham

Cântărețul a participat și la show-ul Strictly Come Dancing anul trecut. Datorită apariției sale la acel show, Romeo a mărturisit într-un interviu pentru The Sun că a câștigat admirația multor femei de vârsta a doua.

Pe când apărea în Strictly Come Dancing, presa a zvonit că el ar fi într-o relație cu partenera lui de scenă, actrița Maisie Smith, în vârstă de 19 ani.

“Între noi nu s-a întâmplat nimic. Era amuzant că vedeam pe toată lumea că vorbește despre asta. Nu știam dacă ar trebui să ne prefacem de dragul publicului. Suntem doar prieteni foarte buni și încă vorbim”, a mărturisit Romeo despre presupusa lui iubită.

Se pare că dintre cei 4 copii ai lui David Beckham, Romeo este cel care seamănă cel mai mult cu tatăl său. David Beckham se laudă cu o familie frumoasă și extrem de numeroasă. Fostul fotbalist are 3 băieți și o fată cu Victoria Beckham.

Tânărul a început cariera de model

Imediat după ce a împlinit 18 ani, fanii l-au putut vedea pe coperta uneia dintre cele mai renumite reviste de modă din lume, făcând primul pas în cariera sa de model. Este incredibil cât de mult a crescut Romeo Beckham și cât de mult seamănă cu celebrul său tată. Romeo a apărut pe coperta revistei Vogue.

Citește și: Familia Beckham, bucurie mare când sunt împreună. Fotografii înduioșătoare cu cei patru frați. Cum arată și cu cine seamănă mezina

Părinții săi faimoși nu au ezitat să își arate susținerea. David și Victoria Beckham i-au spus fiului lor cât de mândri sunt de performanța incredibilă a acestuia.

''Sunt atât de mândru de tine. Prima ta copertă a ieșit incredibil'', a scris David Beckham într-o postare pe Instagram.

Se pare că Romeo James Beckham moștenește din plin trăsăturile tatălui său, dar și pasiunea pentru tatuaje. Paparazzi au descoperit recent tatuajul de pe gambă al viitorului model internațional. Romeo Beckham a optat pentru un simbol al libertății, vulturul.

Romeo și iubita lui, la un pas de a fi părinți?

Tânărul Romeo se iubește cu Mia Regan și recent cei doi au stârnit vâlvă, după ce au apărut într-o fotografie în care abdomenul Miei părea ușor bombat, semn că ar fi însărcinată.

Cei doi, care formează un cuplu de doi ani, au urcat pe internet două selfie-urile în oglindă, care îi arată foarte îndrăgostiți și tandri.

Citește și: Romeo Beckham este copia fidelă a tatălui său celebru, David Beckham. Are 18 ani și este deja model

În imagini, abdomenul Miei și-a dezvăluit abdomenul care pare destul de pronunțat, având în vedere dimensiunile ei de model. În dreapta fetei apare Romeo, care o ține strâns în brațe.

”Ești însărcinată?”, ”Felicitări, Romeo, văd că este însărcinată”, au scris câțiva dintre cei care le urmăresc activitatea pe rețeaua socială.

Alții s-au grăbit să complimenteze cuplul, lăsând comentarii cu flăcări și inimioare. Cu toate acestea, cei doi nu au comentat în niciun fel imaginile postate.

La scurt timp, aceștia au încărcat noi fotografii, fără să infirme ori să confirme speculațiile fanilor.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri