Roxana Vancea, imagina de la plajă care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat. Cum s-a pozat cu fiul vitreg

Roxana Vancea a publicat o imagine de la plajă pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat.

Roxana Vancea, imaginea de la plajă cu care a surprins pe toată lumea

Antena 1

Roxana Vancea a mers la plajă pentru a se relaxa și a ținut să facă public o imagine alături de fiul săut vitreg. Vedeta arată foarte bine și se mândrește cu trupul lucrat la sală pe care îl deține.

Roxana Vancea, imaginea de la plajă care i-a făcut pe fani să reacționeze instant. Cum s-a pozat cu fiul vitreg

Vedeta are o relație foarte bună cu fiul ei vitreg, din căsnicia cu Dragoș. Cei doi se distrează de minune și au o relație foarte apropiată. De curând, aceștia au mers la plajă pentru a se bucura de valurile mării și au ținut să împărtășească cu prietenii virtuali de pe rețelele de socializare o imagine în care aceștia se îndreptau spre mare, ținându-se de mână.

Citește și: Roxana Vancea, probleme în sarcină! De ce este vedeta nevoită să nască mai devreme decât era programat

Roxana Vancea lucrează din greu la sală pentru a deține această siluetă, însă în ultima vreme a lăsat-o mai moale, ținând cont de faptul că este gravidă în 6 luni.

Vedeta traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, de când a aflat că va deveni mamă. Familia ei se va întregi, iar acest lucru nu poate decâ să o facă foarte fericită. Focoasa brunetă s-a decis să plece într-o vacanță așteptată alături de fiul ei vitreg și alesul inimii.

Descrierea pe care Roxana Vancea a ales să o atașeze fotografiei a fost una extrem de emoționantă. „Noi. Mereu”, a scris ea în dreptul fotografiei pe care a publicat-o pe Intstagram.

Fanii au ținut să-i transmită și ei câteva cunvinte, spunându-i că o apreciază foarte tare și că o invidiază pentru că reușește să-și mențină atât de bine silueta. „Perfectă”, „Superbă”, „Wow, te invidiez pentru siluetă”, au fost câteva dintre mesajele pe care ea le-a primit de la fani.

Soțul acesteia a ținut să-i scrie și el câteva gânduri: „Cât poți să fii de frumoasă”, i-a scris el.

Cum a anunțat Roxana Vancea că este însărcinată

Citește și
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
claudia-radu-colaj-chefi-lc-cutite
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Mai multe articole

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit în 2019, iar de atunci trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire. Vedeta și-a dorit enorm să devină mamă, iar ea și soțul ei au avut în plan să devină părinți, lucru care s-a și întâmplat.

Citește și: Roxana Vancea este însărcinată. Cum a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată

Vedeta a dat vestea cea mare într-un mod unic și memorabil, iar Dragoș este mai fericit ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare să devină tătic.

Recent, Roxana Vancea a publicat pe contul său de Instagram o imagine de-a dreptul adorabilă, alături de soțul ei și fiul vitreg, Milan, însă un alt lucru a atras atenția urmăritorilor săi. Descrierea imaginii a pus pe gânduri pe toată lumea. "Noi 4 ❤️", a scris ea.

Se pare că focoasa brunetă s-a decis să spună tuturor că se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Imaginea a înduioșat inima fanilor și a primit o mulțime de aprecieri, dar și cuvinte frumoase din partea celor care o apreciază.

Ultimele știri