Căutare Live

Câți bani a dat Culiță Sterp pentru noul bolid de lux! A cheltuit o avere pe "apartamentul" pe patru roți!

Culiță Sterp și-a cumpărat o avere pe patru roți. Pentru asta a scos din buzunar o adevărată avere.

Chiar dacă nu mai este ca înainte pentru artiști, deoarece nu mai pot participa la atâțea evenimente, ca înainte de pandemie, se pare că pe Culiță Sterp nu l-a afectat criza impusă în contextul pandemiei de coronavirus.

Surpriză de proporții! Culița Sterp se însoară cu noua iubită! Cine este și cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! "Tot ce am căutat la alte fete, pot să zic că am găsit la ea | VIDEO

În urmă cu doar câteva zile artistul și-a cumpărat o nouă mașină, un bolid la care a visat de mult timp, dar pentru care a scos mulți bani din buzunare.

Câți bani a dat Culiță Sterp pentru noua lui mașină

Culiță Sterp se poate considera cu adevărat un bărbat norocos. Are mereu aproape familia, iar mai nou și-a găsit și dragostea, după despărțirea de Carmen de la Sălciua, însă nu stă deloc rău nici pe plan financiar.

Culiță Sterp, gest impresionant pentru iubita lui! Artistul a stârnit val de reacții din partea fanilor și a închis gura invidioșilor! | FOTO

În urmă cu doar câteva zile acesta și-a vândut mașina, însă nu a stat mult pe gânduri și și-a cumpărat un nou bolid de lux, un automobil pentru care costa cât un apartament de lux.

Câți bani a dat Culiță Sterp pentru noul bolid de lux! A cheltuit o avere pe "apartamentul" pe patru roți!

Într-un vlog publicat de fratele său pe canalul de YouTube, Culiță Sterp i-a dezvăluit mamei sale și câți bani a dat pe mașina mult dorită. Cântărețul a scos din conturi suma de 120.000 de euro, o adevărată avere pentru bijuteria sa.

Culiță Sterp, implicat într-un accident rutier! Artistul a intrat cu mașina într-un copac!

În urmă cu ceva timp artistul și-a anunțăt fanii ca a suferit un accident rutier, dupa ce a intrat cu mașina într-un copac, în apropiere de ferma familiei sale. Artsitul nu a suferit accidentări, însa mașina pe care o conducea a fost grav avariată.

Cum arată mama Lidiei Buble! Femeia care i-a dat viață artistei a născut 11 copii! |Foto... Șoc în showbiz! S-ar fi sinucis! Roxana Vancea, în doliu!...
Ultimele știri