Ryan Reynolds, în adaptarea jocului video „Dragon’s Lair”

Actorul Ryan Reynolds se află în negocieri pentru a produce şi interpreta rolul principal în adaptarea jocului video „Dragon’s Lair” din anii 1980, scrie The Hollywood Reporter.

După aproximativ 1 an de negocieri, Netflix a reuşit să cumpere drepturile pentru jocul video.

Roy Lee va produce filmul prin Vertigo Entertainment cu Trevor Engelson de la Underground Films. Producători vor fi şi Don Bluth, Gary Goldman şi Jon Pomeroy, iar Reynolds, prin compania sa, Maximum Effort.

„Dragon’s Lair”, lansat în 1983, a fost unul dintre cele mai populare jocuri din American. Un cavaler numit Dirk the Daring trebuie să o salveze pe fermecătoarea prinţesă Daphne din ghearele dragonului Singe şi ale vrăjitorului Mordroc.

Acesta va fi al treilea proiect Netflix pentru Reynolds, care a mai jucat în „6 Underground” şi urmează să apară în „Red Notice”, alături de Gal Gadot şi Dwayne Johnson, producţie blocată din cauza pandemiei de Covid-19. Cât priveşte jocurile video, pentru el va fi al doilea astfel de proiect - după ce a jucat în „Free Guy”, care spune povestea unui bărbat ce realizează că este personaj într-un joc. Filmul este programat să fie lansat în luna iulie.

Un alt film al lui Reynolds urmează să fie lansat anul acesta. Este vorba despre „The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, cu Samuel L. Jackson şi Salma Hayek. În plus, el şi-a împrumutat vocea şi pentru animaţia „The Croods 2”, programată să fie lansată în decembrie.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri