Salma Hayek, apariția complet neașteptată, care i-a surprins pe fani. Motivul pentru care aceștia nu au recunoscut-o

Frumoasa actriță Salma Hayek, care ne-a obișnuit adesea cu ținutele sale sexy și mulate, a ieșit de această dată pe stradă îmbrăcată complet diferit, fiind aproape de nerecunoscut.

Frumoasa actriță Salma Hayek, care ne-a obișnuit adesea cu ținutele sale sexy și mulate, a ieșit de această dată pe stradă îmbrăcată complet diferit, fiind aproape de nerecunoscut.

Profimedia

Celebra actriță a renunțat la hainele strâmte, rochiile scurte și decolteurile adânci, și adoptat o ținută cât se poate de lejeră, iar paparazzi abia au recunoscut-o.

La cei 54 de ani ai săi, actrița e într-o formă de zile mari, având un trup de invidiat, cu forme voluptoase și un chip veșnic tânăr. Salma este printre puținele vedete la Hollywood dintre cele trecute de 50 de ani care se îngrijesc constant de imaginea lor, fiind foarte preocupate de felul în care arată.

Salma Hayek, de nerecunoscut

Cu toate acestea, pentru o zi, se pare că frumoasa actriță a renunțat la ținutele care îi puneau silueta de zeiță în evidență și a ales o rochie lungă și largă, de vară, cu motive florale, care îi acoperă complet bustul. Salma a asortat cu o geantă roșie, o pereche de ochelari de soare roz și nelipsita mască de protecție.

Citește și: Salma Hayek, într-un costum de baie mulat, cu decolteu abisal. Cum și-a petrecut actrița ziua de duminică

Faimoasă actriță și-a lăsat părul desprins, răsucindu-se în buclele sale naturale, semn că artista nu a intrat pe mâna stiliștilor. În ținuta ei, fiind complet acoperită, fanii au recunoscut-o cu greu, fiind mereu pregătiți să o vadă pe actriță în cele mai sexy ținute.

Care e secretul frumuseții Salmei Hayek

Fiind mereu admirată pentru silueta ei și felul incredibil în care arată la vârsta de 54 ani, Salma a decis să divulge din secretele sale de frumusețe, în special de cele care țin de silueta sa suplă.

Pe lângă faptul că celebra actriță de la Hollywood are un stil de viață sănătos și face adesea mult sport, Salma a vorbit deschis într-un interviu pentru The Mirror despre rutina sa de îngrijire.

Deși are un program încărcat, împărțit între viața de mamă și soție și cea de femeie de carieră, Salma nu lipsește niciodată de la antrenamentele sale sportive care sunt foarte intense.

Actrița cu sânge latin a mărturisit că e adepta exercițiilor intense, dar care nu îi iau foarte mult timp, pentru că are un program bine stabilit și nu își permite să întârzie.

Citește și: Salma Hayek face dezvăluiri despre căsnicia ei. Actrița a fost acuzată că e căsătorită pentru bani

Salma Hayek a spus: "Îmi place să fac yoga și am inventat un fel de exercițiu-rutină, care durează doar cinci minute și îmi lucrează întreg corpul. Poate fi dureros a doua zi, dar în timpul exercițiului nu simți absolut nimic".

Totodată, actrița, care este mama unui copil, a declarat că își iubește vârsta, dar recunoaște că i se pare din ce în ce mai greu să își mai lanseze provocări pe măsură ce trec anii.

"Nu mă deranjează numărul indicat de vârsta mea", a spus Salma Hayek. "Îmi place la 54 de ani. E o reușită. Am urât când am împlinit 30 de ani - am avut o criză atunci. Dar ador să fiu la 50 și ceva de ani".

Ultimele știri