Căutare Live

Salma Hayek, decolteul abisal care a atras atenția fotografilor la premiera filmului House of Gucci

Salma Hayek, una dintre cele mai focoase actrițe de la Hollywood, cu un fizic de invidiat la vârsta de 55 ani, a atras toate privirile la premiera filmului House of Gucci în New York, cu ținuta ei. Actrița a purtat o rochie cu un decolteu abisal.

Salma Hayek, una dintre cele mai focoase actrițe de la Hollywood, cu un fizic de invidiat la vârsta de 55 ani, a atras toate privirile la premiera filmului House of Gucci în New York, cu ținuta ei. Actrița a purtat o rochie cu un decolteu abisal.

Profimedia

Salma Hayek joacă în noul film House of Gucci, alături de Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto și Mădălina Ghenea. La premiera filmului în New York, Salma a ales o rochie din catifea bleumarin, decupată în zona bustului.

Decolteul ei amplu a atras toate obiectivele fotografilor prezența la eveniment. În partea de jos, rochia a continuat dintr-un alt material, negru, fiind lungă până în pământ, cu despicătură pe picior. La această rochie, celebra actriță a asortat o pereche de sandale negre.

Ținuta răvășitoare a Salmei Hayek la premiera filmului House of Gucci

Pentru a-și complet ținuta, Salma a ales un machiaj simplu, cu ruj roșu, iar părul l-a purtat drept, pe spate.

În noul film House of Gucci, Salma joacă rolul unei clarvăzătoare pe nume Giuseppina Auriemma. Ea a fost condamnată la 25 ani de închisoare după ce a plănuit asasinarea lui Maurizio Gucci în schimbul unei sume de bani.

Citește și: Salma Hayek, decolteul abisal care a eclipsat toate vedetele prezente la eveniment.Cum a fost surprinsă actrița în compania fiicei

Moartea celebrului designer a șocat o lumea întreagă în 1995, în special după ce fosta lui soție, Patrizia, a fost acuzată de complot.

Se pare că Patrizia se căsătorise cu Maurizio doar pentru a moșteni imperiul Gucci, dar a renunțat la tot planul ei atunci când a aflat că el o înșeală cu o femeie mai tânără decât ea. În timpul procesului, Patrizia a apărut în instanță purtând zilnic doar haine și accesorii Gucci.

Curtea de Justiție aflase că Patrizia ordonase asasinarea fostului ei soț, după ce el îi oferise suma de 650.000 de dolari la divorț. Adam Driver este în rolul lui Maurizio Gucci, în timp ce Lady Gaga interpretează rolul Patriziei Reggiani.

Care e secretul frumuseții Salmei Hayek, la 55 ani

Într-un interviu exclusiv pentru The Mirror, actrița a dezvăluit rutina care pe ea, cel puțin, o ajută să se mențină astfel.

Antrenamentul fizic pe care actrița îl face este intens, dar de scurtă durată, ținând cont că nu durează mai mult de cinci minute pe zi. Ea a mărturisit că a avut și momente în care a fost mai plinuță dar când își propune să schimbe ceva, reușește. Face orice este necesar, ține dietă și multe exerciții fizice, astfel încât să arate perfect.

Citește și: Salma Hayek, apariția complet neașteptată, care i-a surprins pe fani. Motivul pentru care aceștia nu au recunoscut-o

Salma Hayek a spus: "Îmi place să fac yoga și am inventat un fel de exercițiu-rutină, care durează doar cinci minute și îmi lucrează întreg corpul. Poate fi dureros a doua zi, dar în timpul exercițiului nu simți absolut nimic".

Totodată, actrița, care este mama unui copil, a declarat că își iubește vârsta, dar recunoaște că i se pare din ce în ce mai greu să își mai lanseze provocări pe măsură ce trec anii.

Salma are un chip fără cusur, cu puține riduri, strălucitor și sănătos, iar trupul ei arată ca cel al unei femei de 30 ani. Datorită disciplinei, frumoasa actriță continuă să se mențină în formă.

Roxana Vancea a născut. Imaginea înduioșătoare cu bebelușul, publicată de proaspăta mamă: „Dragoste la prima vedere”... Johny Romano, cântărețul care a luat cu asalt industria muzicală românească cu o piesă intitulată „Na Janau”. Cine este ...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x