- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea și-a descoperit o nouă pasiune pe lângă cea pentru televiziune. Atunci când nu se află pe platoul de filmare de la Mireasa - Capriciile Iubirii, prezentatoarea TV trece în bucătărie pentru a face preparate delicioase.
Din mâinile sale ies adevărate delicii. Mai mult, soția lui Tavi Clonda a devenit cunoscută în rândul gospodinelor pentru rețeta ei de cozonaci tradiționali. Se pare că vedeta are propriile secrete pe care le pune în aplicare atunci când gătește.
Citește și: Rețeta de cozonac din bucătaria Mirelei Vaida. Vedeta a venit în ajutorul celor care pregătesc masa de Paște
Recent, Gabriela Cristea a scos la iveală un detaliu pe care puține persoane le știau atunci când făceau cozonaci acasă. Aceasta a povestit în amănunt despre rețeta care a ajutat-o să își facă o afacere de succes.
Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea
Moderatoarea de la Mireasa - Capriciile Iubirii a fost surprinsă de reporterul Antena Stars în timp ce pregătea aluatul pentru cozonac. Aceasta a dezvăluit că folosește o modalitate neștiută de prea multe gospodine când vine vorba de dospit.
„Avem și coca gata. Acest malaxor, care este unul casnic, îl am de foarte multă vreme și toți cozonacii și toate testările, cu el s-au făcut. Cred că o să-l pun ca piesă de muzeu.
Un aluat este bine frământat când face bășicuțele astea. Înainte să fie gata laboratorul nostru am vrut să testez cum se fac cozonacii în regim profesional. Pentru că nu erau gata dospitoarele noastre mi-am improvizat dospitor acasă. (...) Ce înseamnă să faci dospitor, înseamnă să ai un cuptor în care să pui o cantitate destul de generoasă de apă fierbinte în cuptor, și se întâmplă niște aburi, se încinge cuptorul și imită foarte bine ideea de dospitor profesional. Pentru doamnele care poate vor să își dospească acasă cozonacii, acesta este un secret”, a dezvăluit Gabriela Cristea, potrivit antenastars.ro.
De asemenea, prezentatoarea TV a venit cu o rețetă unică în materie de cozonaci. Doar ea folosește acest gen de umplutură cu mere caramelizate, caramel sărat și nuci.
„Asta este o noutate. Doar noi facem acest gen de umplutură, mere caramelizate cu caramel sărat și cu nuci. (...) Încă o chestie pe care am învățat-o de curând, ca să îți iasă cozonacii egali, după ce i-ai pus în formă, îi presezi bine”, a mai adăugat ea, conform sursei citate.
Cât costă un cozonac pregătit chiar de Gabriela Cristea
Cei care își doresc să guste din cozonacii Gabrielei Cristea trebuie să scoată din buzunar între 85 de lei și 140 de lei. Prețul variază în funcție de sortiment. Fiecare cozonac are greutate de 900 de grame.
„Avem controlul deplin al procesului de producție, de la frământare până la
ambalare și obținem de fiecare dată un produs proaspăt, premium, care se păstrează în condiții optime până la servire”, se arată pe site-ul său.