Selly, imaginea care a generat o mulțime de reacții: "Selly și-a înecat bolidul într-un lac". Ce a publicat pe rețelele sociale

Selly a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine care a generat o mulțime de reacții din partea prietenilor săi virtuali.

Selly a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine care a generat o mulțime de reacții din partea prietenilor săi virtuali.

Instagram

Selly se numără printre cele mai cunoscute și apreciate figuri din mediul online. Acesta își ține la curent urmăritorii cu cele mai importante evenimente din viața sa și este foarte activ pe conturile sale de social media.

Tânărul și-a obișnuit publicul cu postările sale, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și a surprins pe toată lumea cu o imagine mai puțin obișnuită.

Imaginea cu Selly care a generat o mulțime de reacții

De curând, Selly a publicat pe Instagram o imagine cu el, însă un lucru a atras atenția tuturor, mașina sa din lac. Se pare că influencerul a editat fotografia pentru că își dorea o poză în care să se vadă lacul, dar și bolidul de lux.

Un lucru este evident, influencerul are un talent deosebit la editări, drept dovadă stă postarea sa.

Citește și: Selly se mândrește cu o iubită superbă. Cine este cea care l-a cucerit pe celebrul influencer

"Am vrut să fac o poză în care să se vadă lacul și mașina.. și mna..... ba, ce-i drept, de ieșit a ieșit poza", a fost descierea pe care a folosit-o la fotografie.

Postarea lui a strâns rapid mai bine de 68 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea celor care îl apreciază. Reacțiile internauților nu au încetat să apară, aceștia au ținut neapărat să facă glumițe pe seama imaginii și să îi transmită cuvinte de laudă.

"Selly și-a înecat bolidul într-un lac.", "Se observă faptul că este editată poza, dar apreciem munca 😬" sau "Ești cu mașina la spălătorie?", au fost doar câteva dintre mesajele pe care le-au lăsat oamenii din mediul online, vizibil amuzați de situație.

Se pare că tânărul nu își surprinde urmăritorii doar cu imagini alături de iubita lui, dar și cu fotografii inventive.

Andrei Șelaru este renumit pentru lucruri de genul acesta, în urmă cu aproape un an, influencerul și-a regizat propriul accident de mașină, care a devenit rapid viral pe internet și despre care presa din România a vorbit o perioadă lungă.

Cine e Selly

Andrei Șelaru, cunoscut pe numele de Selly, este o figură extrem de cunoscută în mediul online și are o mulțime de fani. La cei 20 de ani, vlogger-ul se mândrește cu o carieră de succes și cu o mulțime de vizualizări pe contul oficial de YouTube.

Tânărul s-a născut pe 28 februarie 2001 în Craiova. Mama lui este profesoară, iar tatăl inginer silvic. De asemenea, Andrei a devenit pasionat de tot ce se întâmplă în spatele camerelor încă din copilărie.

Citește și: Selly, petrecerea cu maneliști și zeci de invitați care a atras atenția autorităților. Ce amendă a primit artistul

Încă de când era mic, Selly petrecea foarte mult timp pe calculator, iar în anul 2008-2009 a aflat de platforma YouTube, cea care i-a adus celebritatea, de la profesoara lui de limba engleză.

În data de 21 decembrie 2017 formează formația muzicală 5GANG, iar prima piesă pe care o lansează se numește „Singuri Acasă”.

Ultimele știri