Serialul care a făcut furori în anii '90 împlinește 17 ani. Cum arată astăzi Carrie, Miranda, Samantha și Charlotte

Unul dintre cele mai populare seriale din anii ’90, “Totul despre sex” împlinește anul acesta 17 ani de la încheierea filmărilor, iar cele 4 bune prietene arată azi complet schimbate.

Serialul care a făcut furori în anii '90 împlinește 17 ani. Cum arată astăzi Carrie, Miranda, Samantha și Charlotte

profimedia

Cele 4 bune prietene din serialul “Totul despre sex”, Carrie Bradshaw (interpretată de Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (interpretată de frumoasa Cynthia Nixon), Samantha Jones (interpretată de Kim Cattrall) și Charlotte York (interpretată de actrița Kristin Davis) au făcut furori începând cu anul 1998 când carierele lor au luat o altă întorsătură.

Serialul ne dezvăluie prietenia dintre cele 4 femei, care trăiesc în Manhattan și încearcă să își găsească fiecare sufletul pereche. Filmările pentru serialul cu șase sezoane s-a încheiat în 2004.

După succesul pe care l-a înregistrat serialul, au mai fost lansate încă două filme. În 2008 a fost lansat Sex and the City, iar sequel-ul a apărut în 2010, Sex and the City 2.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Kim Catrall, actrița din rolul Samanthei, a declarat pentru Daily Mail că nu va mai fi de acord să joace într-un al treilea film, dacă acesta va fi în plan. Aparent divergențele dintre ea și Sarah Jessica Parker, cea care o interpretează pe Carrie, au determinat-o pe actriță sa ia această decizie.

Succesul pe care l-a înregistrat “Totul despre sex”

Serialul american de comedie este o adaptare a cărții cu același nume a lui Candance Bushnell, lansată în 1997. Pentru serialul cu 94 de episoade au contribuit mai mulți scenariști, producători și regizori.

“Totul despre sex” a fost filmat în New York, iar povestea urmărește viețile celor patru protagonist, prezentând probleme sociale actuale și idei feministe, de la viața de mama singură a Mirandei, independența de care dă dovadă Samantha și dorința lui Charlotte de a-și găsi dragostea adevărată.

Serialul a fost nominalizat de 54 de ori la premiile Emmy, câștigând 7 premii. De asemenea, a câștigat și 8 dintre cele 24 de nominalizări la Globul de Aur.

Preferat de milioane de femei din întreaga lume, “Totul despre sex” a fost pe loc 5 în topul "New TV Classics" întocmit de Entertainment Weekly. În 2007, publicația Time a numit serialul unul dintre cele mai bune seriale TV ale tuturor timpurilor.

Cum arată astăzi Carrie, Miranda, Samantha și Charlotte

Sarah Jessica Parker în rolul lui Carrie

Sarah s-a remarcat în lumea filmului după interpretarea personajului Carrie, o tânără jurnalistă, pasionată de modă. Ea și-a făcut debutul în lumea actoriei încă de la vârsta de 11 ani și a mai apărut în seriale fenomen precum Glee și Divorce, potrivit wikipedia.org.

Actrița s-a remarcat și pentru pasiunea ei extraordinară pentru fashion, defilând în 14 ținute diferite în anul 2000, când a prezentat MTV Movie Awards. Având și o siluetă de model, ea a apărut în multe spoturi publicitare la diverse branduri faimoase.

Actrița este căsătorită cu Matthew Broderick și împreună au un băiat pe nume James și două fete gemene, Tabitha și Marion

Kristin Davis în rolul lui Charlotte

Kristin, devenită celebră pentru rolul ei din serialul fenomen “Totul despre sex”, a jucat și în serialul Melrose Place. Debutul în lumea cinematografiei și l-a făcut în 1987, când a jucat în Doom Asylum.

În 2008, actrița a semnat un parteneriat cu lanțul de magazine Belk în care ea devenit imaginea brandului. De asemenea, Kristin este cunoscută ca ambasador global al Oxfam, încă din 2004, conform wikipedia.org.

În 2011, Kristin a adoptat o fetiță pe nume Gemma Rose, iar în 2018, ea a mai adoptat un băiețel pe nume Wilson.

Kim Cattrall în rolul Samanthei

Kim este carismatica actriță din rolul Samanthei, îndrăgită pentru felul ei libertin de a fi. De-a lungul carierei a primit 5 nominalizări la premiile Emmy, iar în 2002 a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar, datorită rolului ei din “Totul despre sex”.

Frumoasa actriță și-a făcut debutul în actorie în 1975, cu filmul Rosebud. Actrița a fost căsătorită de trei ori, ultima căsnicie încheiându-se în 2004.

Cynthia Nixon în rolul Mirandei

Actrița, în vârstă de 54 de ani în prezent, a jucat în serial rolul femeii de succes și al mamei singure. În 2004, datorită interpretării sale inedite, a primit premiul Emmy pentru cea mai bună actriță secundară într-un serial de comedie.

Ea a mai jucat în filme faimoase precum Amadeus (1984) și James White (2015), iar debutul în lumea cinematografiei și l-a făcut în 1980 cu rolul obținut în The Philadelphia Story, potrivit wikipedia.org.

Cynthia este cunoscută ca activistă pentru educația publică, fiind representant al Alianței pentru Calitatea Educației din New York. Actrița s-a căsătorit în 2009 cu o femeie, Christine Marinoni, și împreună au un băiat.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri