Căutare Live

Shailene Woodley, de nerecunoscut, în cele mai recente poze făcute de paparazzi. Cum au surprins-o aceștia

Shailene Woodley este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Frumoasa blondină a fost surprinsă de paparazzi de curând într-un mode neașteptat.

Shailene Woodley este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Frumoasa blondină a fost surprinsă de paparazzi de curând într-un mode neașteptat.

Profimedia

Shailene Woodley, frumoasa actriță în vârstă de 30 ani, a fost surprinsă pe picior greșit de către paparazzi care abia dacă au recunoscut-o. În cele mai recente poze surprinse de fotografi, Shailene se plimba prin străzile din New York, într-o pauză de la filmări, purtându-și părul creț acoperit de gluga kaki a unei geci lungi.

Vedeta a apărut pe stradă nemachiată, cu părul vâlvoi, în haine comune, încercând să nu fie recunoscută. Cu toate acestea, ochii curioșilor au urmărit-o pe faimoasa actriță care a atras atenția prin simplitatea ținutei ei.

Shailene Woodley, de nerecunoscut pe stradă

Geaca lungă, aproape până în pământ, îi acoperea mare parte din ținută, iar pe dedesubt se vedea că poartă o pereche de pantaloni de trening gri.

În prezent, actrița filmează în New York pentru serialul Three Women, serial ce se bzează pe cartea bestseller cu același nume, scrisă de Lisa Taddeo. Serialul spune povestea a trei femei, prezentând viețile lor, cu bune și cu rele.

Citește și: Eroina din filmul „Divergent“ e sexy, dar cuminte!

Shailene interpretează rolul Giei, o scriitoare care le convinge pe celelalte două femei să își spună poveștile.

Chiar dacă pe plan profesional pare că Shailene are un program extem de încărcat, atunci când vine vorba de viața personală, lucrurile nu sunt tocmai roz.

Shailene Woodley s-a despărțit de curând de iubitul ei

În urmă cu scurt timp, frumoasă blondină s-a despărțit de iubitul ei Aaron Rodgers, după ce aceștia de despărțiseră și împăcaseră de mai multe ori. Se pare că actrița a dorit să îi mai ofere o șansă, dar până la urmă a considerat că cea mai bună decizie este aceea de a se despărți.

“Shailene a încercat încă o dată să reia relația cu Aaron și chiar să înceapă să petreacă maim ult timp cu el, dar a observat rapid că totul depindea de el și el nu părea să se schimbe. Nu a mai avut niciun motiv să continue și au pus capăt relației din nou”, a povestit o sursă apropiată cuplului pentru E! News, citat de Daily Mail.

Cei doi erau logodiți și au decis să rupă logodna în februarie 2022 pentru că au simțit că relația lor nu mai funcționează.

“Amândoi sunt foarte diferiți și au vieți profesionale foarte ocupate, cu cariere de succes”, a mai povestit sursa apropiată celor doi.

Deși Aaron spera ca ei să se împace, se pare că Shailene a fost mai tăioasă și a luat o decizie categorică. Cei doi vor, însă, să rămână prieteni pentru că i-a legat o relație frumoasă. Ei au început relația în februarie 2021, dar un an și jumătate mai târziu au decis să se despartă.

Aaron, care e jucător de fotbal, a tot încercat să se împace cu frumoasa actriță de mai multe ori, dar ea a fost foarte fermă în decizia ei de a rămâne singură.

Motivul pentru care Simona Gherghe a lipsit în ultimele două zile de la emisiunea Mireasa. De ce a fost nevoie să fie în... Vulpița Veronica, apariția rară care a atras atenția fanilor. Fotografia în care Vulpița e de nerecunoscut...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x