Speak a publicat pe Instagram o fotografie cu el chel. Cum au reacționat fanii când au văzut cum arată acesta fără păr

Speak a reușit să își surprindă din plin fanii cu o fotografie pe care a publicat-o de curând pe pagina sa oficală de Instagram.

Speak a făcut senzație pe Instagram cu fotografia pe care a publicat-o

Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Speak, co-prezentatorul emisiunii „Chefi la cuțite” și fost concurent la „Asia Express” este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști ai momentului.

Recent, acesta și-a surprins fanii din plin atunci când a publicat pe Instagram o fotografie cu el chel. Așa cum era de așteptat, urmăritorii de pe Instagram au reacționat imediat când l-au văzut cum arată fără păr.

Speak și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie în care apare chel

Speak (pe numele său adevărat Ștefan Sprianu) se poate lăuda cu o carieră de invidiat. La 34 de ani, acesta este un cântăreț de succes, producător muzical și vlogger cu milioane de vizualizări. În plus, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl vedem în rolul de co-prezentator al frumoasei Irina Fodor, dar și ca realizator al producției „Speak @ cuțite”. În plus, dacă vrei să savurezi momente cu adevărat speciale, nu uita că îl poți urmări pe acesta și în cadrul show-ului digital „Îs geană pi tini”.

Artistul este extrem de activ pe conturile sale de socializare și are grijă să împărtășească fanilor săi cât mai multe detalii din carieră, dar și din viața sa de zi cu zi.

Citește și: Cum arată Cristina Ștefania fără machiaj și fără filtre. Iubita lui Speak a avut curajul să se fotografieze așa pentru Instagram

Recent, acesta i-a surprins pe mulți cu o fotografie în care apare chel și urmăritorii au reacționat imediat când au văzut cum arată acesta fără păr!

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și chiar și vedetele au lăsat comentarii savuroase.

„Benone sinulescu 😂😂”, a fost mesajul lui Connect-R, care a părut că se amuză din plin de look-ul fără păr al lui Speak.

Citește și: Cum arătau Speak și Ștefania în anul 2018, la începutul relației. Aminitrea care i-a emoționat

Citește și
razvan-simion-daliana-raducan-colaj
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
colaj alec baldwin
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Mai multe articole

„Faină poza, șterge-o repede 😅😅😅😅”, „ Doar nu😂”, „Doammeeee😂😂😂 Top! 😂😂😂😂”, „Zici ca ești Eminem”, „Am sărit să dau unfriend😂😂😂apoi am văzut numele”, „Cine ești?!”. „ Deja mi-am imaginat reacția Ștefaniei dacă ai surprinde-o cu freza asta 😂”, iată doar o parte dintre comentariile lăsate de fani în dreptul fotografiei în care Speak apare chel.

Desigur, Speak nu s-a ras în cap, ci doar a apelat la anumite filtre pentru a vedea cum îl prinde acest look. Aparent, fanii au decis că în mod clar nu ar trebui să renunțe vreodată la păr. Imaginea a adunat în doar câteva ore mai bine de 14 mii de aprecieri și peste o sută de comentarii.

Foarte puţini ştiu că pe artist îl cheamă Ștefan Sprianu, iar numele lui de familie este unul foarte special şi are o semnificaţie aparte.

În episodul 9 al show-ului digital „Îs geană pi tini”, Speak a vorbit de faptul că numele Sprianu este foarte deosebit, iar acest lucru îl diferenţiază de toată lumea.

"Toţi cu numele de Sprianu, toţi cei care au acest nume de familie sunt rude cu mine, cu tata. Nu este niciun Sprianu pe care să nu-l cunosc.", a mărturisit artistul, în timp ce Vlad Drăgulin a rămas surprins de ceea ce spune colegul său.

Numele de familie pe care îl poartă Speak este o moștenire importantă de familie. Străbunicii lui au fost greci, iar atunci când s-au mutat în România le-a fost schimbat numele de familie în Sprianu.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri