Antena Căutare

Care este numele de familie a lui Speak. Artistul a povestit de ce are un nume atât de special

Speak este unul dintre cei mai apreciaţi şi îndrăgiţi artişti din România, însă foarte puţini ştiu care este numele lui de famile şi de ce înseamnă atât de mult pentru el.

Care este numele de familie a lui Speak

Deşi este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România şi s-a lansat în industria muzicală de mult timp, Speak nu a vorbit niciodată despre numele lui de familie.

Foarte puţini ştiu că pe artist îl cheamă Ștefan Sprianu, iar numele lui de familie este unul foarte special şi are o semnificaţie aparte.

Citește și: Speak, mesaj neașteptat pentru Ștefania, chiar de ziua ei! Ce a transmis artistul

De ce are Speak un nume de familie atât de special

În episodul 9 al show-ului digital „Îs geană pi tini”, Speak a vorbit de faptul că numele Sprianu este foarte deosebit, iar acest lucru îl diferenţiază de toată lumea.

"Toţi cu numele de Sprianu, toţi cei care au acest nume de familie sunt rude cu mine, cu tata. Nu este niciun Sprianu pe care să nu-l cunosc.", a mărturisit artistul, în timp ce Vlad Drăgulin a rămas surprins de ceea ce spune colegul său.

Numele de familie pe care îl poartă Speak este o moștenire importantă de familie. Străbunicii lui au fost greci, iar atunci când s-au mutat în România le-a fost schimbat numele de familie în Sprianu.

"Știi cum se făceau buletinele înainte? Ei au venit și și-au făcut alte buletine aici. Ca să aibă un nume de român le-a fost dat un nume după un râu, pentru că stăteau pe lângă Spria de Sus. Așa țin eu minte. A venit un domn la mama când lucra la bancă și i-a povestit de unde vine numele de Sprianu.", a mai adăugat Speak.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 8. Hai să vezi ultimele surprize amuzante din 2020

Artistul a mai mărturisit că sunt foarte puțini oameni în lume cu numele asta, iar cei care îl au sunt rude apropiate cu el și au același sânge.

Speak și Vlad Drăgulin au lansat episodul 9 al show-ului digital „Îs geană pi tini”, pe care îl puteți urmări doar pe internet, de pe www.a1.ro. Cei doi comentează cele mai amuzante momente și faze, iar replicile lor vă vor face cu siguranță să râdeți în hohote sau măcar să zâmbiți cu gura până la urechi.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 8. Hai să vezi ultimele surprize amuzante din 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x