Antena Căutare

Reacție de milioane a lui Adrian Minune după episodul „manele la Neversea”: Acum a văzut toată lumea..

Adrian Minune a oferit câteva declarații după ce o piesă de-a lui a fost mixată la Neversea. Manelistul s-a simțit extrem de mândru în acele momente.

Adrian Minune a oferit câteva declarații după ce o piesă de-a lui a fost mixată la Neversea. Manelistul s-a simțit extrem de mândru în acele momente.

Adrian Minune este din nou în centrul atenției, într-un fel neașteptat, nu doar pentru el, ci și pentri toată suflarea românească.

După ce Dj-ul Salvatore Ganacci a mixat la maratonul muzical de la Neversea, celebra manea „Așa sunt zilele mele”, numele lui Adrian Minune este pe buzele tuturor.

„Pentru mine a fost o surpriză plăcută, am rămas plăcut surprins pentru că încă o dată ceea ce am spus eu s-a dovedit a fi real. Eu niciodată nu am spus pe ce loc sunt, dar mulțimea de la Neversea, pentru că a cântat această piesă, a hotărât”, a declarat acesta.

Cel mai important lucru pe care l-a făcut Adrian Enache pentru copiii săi! Ce ar schimba artistul dacă ar putea da timpu... Cum a făcut Dan Dianconescu primul milion de euro: Rețeta îmbogățirii...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x