Antena Căutare

Ștefan Bănică, mesaj și urare emoționantă! Are legătură cu îndrăgitul film "Liceenii", în care actorul a avut rolul principal! |Video

Ștefan Bănică a transmis un mesaj emoționant și o urare de "La mulți ani", renumitului regizor Nicolae Corjos, la împlinirea vârstei de 85 de ani. Urarea este însoțiță de o fotografie veche în care actorul apare împreună alți doi colegi, alături de care a jucat în filmul "Liceenii", al celebrului regizor sărbătorit astazi.

Îndrăgitul actor, Ștefan Banică, celebru încă din fragedă tinerețe, când a ajuns în distribuția filmului "LIceenii", având rolul principal, a ținut să-și amintească și să facă o urare, dar si să aducă mulțumiri unei persoane dragi si importante cum este regizorul Nicolae Corjos.

Ștefan Bănică, mesaj  și urare emoționantă! Are legătură cu îndrăgitul film "Liceenii", în care actorul a avut rolul principal! |Video

Ștefan Bănică, mesaj emoționant pe Intagram! Are legătură cu îndrăgitul film "LIceenii", în care actorul a avut rolul principal!

Urarea artistului are loc cu ocazia împlinirii vârstei de 85 de ani a renumitului regizor Nicolae Corjos, cel care a regizat filmul "LIceeni," dar și "Declarație de dragoste., filme în care Ștefan Bănică a jucat.

N-ai fi crezut niciodată că ai să o vezi așa! Lavinia Pârva, schimbare radicală de look! Soția lui Ștefan Bănică s-a făcut blondă! |FOTO

Cu aceasta ocazie, artistul i-a făcut o emoționantă urare de "La mulți ani", celui față de care se simte dator și care a avut un rol important în cariera actorului.

"Nicolae Corjos, regizorul filmelor "Declarație de dragoste" & "Liceenii", împlinește 85 de ani! La mulți ani, domnul Corjos! Sa fii sănătos si multumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!"

Fotografia postata, în care Bănică apare alături de actorul Mihai Constantin, alias Ionică, dar si de actrița Cesonia Postelnicu, alias Geta din Liceenii, i-a răscolit pe toți fanii renumitului film, care au apreciat postarea actorului, dar si gestul său.

Artistul care nu îmbătrânește! Ștefan Bănică a mărturisit care a fost partea bună a izolării la domiciliu!

Nicolae Corjos, care împlinește vârsta de 85 de ani și căruia Ștefan Banică i-a transmis urarea cu aceasta ocazie, este regizor român de film și scenarist pentru 50 de filme documentare. El s-a născut la data de 22. mai 1935, în Hotin, Bucovina.

Cum arată fiul cel mic al lui Ștefan Bănică? Lavinia Pîrva a făcut publică prima imagine cu Alexandru, la aniversarea de 1 an

A lucrat 22 de ani ca regizor secund la filmele: "Străinul", "Dacii", "Răzbunarea haiducilor", "Astă seară dansăm în familie", "Ciprian Porumbescu", "Nemuritorii", "Toate pânzele sus !". A regizat seria Liceenilor: "Declarație de dragoste", "Liceenii", "Extemporal la dirigenție", "Liceenii Rock' n' Roll". Din 1989 a devenit pentru un timp profesor la Conservatorul de Muzică. A lucrat apoi în Consiliul Național al Audiovizualului și nu a mai făcut filme.

Ștefan Bănică, mesaj  și urare emoționantă! Are legătură cu îndrăgitul film "Liceenii", în care actorul a avut rolul principal! |Video

Ștefan Bănică, mesaj emoționant pe Intagram! Are legătură cu îndrăgitul film "LIceenii", în care actorul a avut rolul principal!

Liceenii este un film de dragoste românesc din 1986, regizat de Nicolae Corjos. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ștefan Bănică-junior, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru. Filmul prezintă povestea de dragoste dintre doi elevi de clasa a X-a: Mihai Marinescu (Ștefan Bănică Jr.) și Dana Vasilescu (Oana Sârbu). Idila lor va trece prin multe încercări.

Ștefan Bănică are o nouă super piesă care spune că... "E beton coana mare”| VIDEO

El se află în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile după cum atestă un comunicat al Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România.

Urmăriți și declarațiile lui Bănică, date în cadrul Observatorului, accesând clipul video de mai sus.

Speak, mesaj clar pentru admiratorii cu imaginație jucăușă: "Nu e ceea ce pare!"... Dan Negru, descoperire șoc! Vedeta, critici dure la adresa autorităților: „Deci asta înseamnă”...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x