Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

N-ai fi crezut niciodată că ai să o vezi așa! Lavinia Pârva, schimbare radicală de look! Soția lui Ștefan Bănică s-a făcut blondă! |FOTO

Frumoasa Lavinia Pârva se pare ca a simțit nevoia de o schimbare radicală de look. Soția lui Ștefan Bănică s-a făcut blondă, spre uimirea fanilor, care au apreciat în număr mare schimbarea de look a artistei.

Lavinia Părva, schimbare radicală de look

Frumoasa Lavinia Pârva a făcut o surpriză fanilor ei care o urmăresc pe rețelele de socializare și a postat o fotografie care a surprins pe toata lumea.

Admiratorii o știau din totdeauna pe Lavinia, cu părul negru, iar în fotografiia postată recent, artista apare cu un look complet nou.

Noua pasiune a lui Dani Oțil! Cum își umple vedeta timpul liber. Imagini care te vor sensibiliza! |FOTO

Lavinia s-a fotografiat cu părul blond. Se pare că lui Ștefan Bănică îi place noul look al sotiei sale, drept dovadă stă aprecierea pe care a lăsat-o la fotografie, pe Instagram.

Alături de fotografia postată, Lavinia a vorbit si despre transformare.

"Toate transformările personale încep cu schimbarea modului de gândire".😉

Lavinia a fost mereu o prezență foarte delicată și indiferent de look-ul afișat este cu certitudine o femeie extrem de frumoasă.

Bianca Drăgușanu, schimbare radicală de look! Vedeta nu mai este blondă cu părul lung, cum o știai! Cum arată acum! |Foto

Lavinia Pârva este o cântăreață și manechin. A făcut parte din trupa Spicy, iar după ce trupa s-a destrămat și-a urmat cariera solo. Din 2013 ea este într-o relație cu Ștefan Bănică împreună cu care are un băiețel pe nume Alexandru, care recent a împlinit un an, și este mândria celebrului cuplu.

Recomandari