Căutare Live

Ștefan Bănică, pentru prima dată live în concert alături de fiul lui, Radu: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că exiști!” 

Ștefan Bănică a aniversat 18 ani de când susține concerte de Crăciun la Sala Palatului, iar cu această ocazie le-a pregătit fanilor săi o surpriză uriașă, întrucât a urcat pe scenă alături de Radu, fiul lui de 16 ani.

Ștefan Bănică, pentru prima dată live în concert alături de fiul lui, Radu: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că exiști!”

Concertele lui Ștefan Bănică organizate înainte de Crăciun la Sala Palatului au devenit o tradiție, însă de această dată, artistul s-a întrecut pe el și le-a oferit spectatorilor o surpriză de neuitat.

Pentru prima dată live în concert, Ștefan Bănică a cântat alături de Radu Ștefan Bănică, fiul lui de doar 16 ani. Ba mai mult, momentul a fost întregit de o apariție spectaculoasă a seniorului Ştefan Bănică, astfel încât trei generații au cântat împreună, aducând un cadou neaşteptat spectatorilor.

Ștefan Bănică a lansat un nou single cu videoclip - „Până la cer”, în care fiul artistului este actor

Ștefan Bănică Jr. a lansat un videoclip în care este interpretat de fiul lui! „Intră în arhiva mea sentimentală” - Video

Nu au lipsit nici declarațile emoționante: ”Mi-e dor să te știu lângă brad...nerăbdător să desfaci cadourile, bucurându-te ca un copil, tati.”, i-a spus Radu, iar Ștefan a reacționat imediat: ”Și mie mi-e dor să-ți spun, a mia oară, te iubesc, băiete și îi mulțumesc lui Dumnezeu că exiști.”

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri