Căutare Live

Ștefan Bănică, pentru prima dată live în concert alături de fiul lui, Radu: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că exiști!” 

Ștefan Bănică a aniversat 18 ani de când susține concerte de Crăciun la Sala Palatului, iar cu această ocazie le-a pregătit fanilor săi o surpriză uriașă, întrucât a urcat pe scenă alături de Radu, fiul lui de 16 ani.

Ștefan Bănică, pentru prima dată live în concert alături de fiul lui, Radu: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că exiști!”

Concertele lui Ștefan Bănică organizate înainte de Crăciun la Sala Palatului au devenit o tradiție, însă de această dată, artistul s-a întrecut pe el și le-a oferit spectatorilor o surpriză de neuitat.

Pentru prima dată live în concert, Ștefan Bănică a cântat alături de Radu Ștefan Bănică, fiul lui de doar 16 ani. Ba mai mult, momentul a fost întregit de o apariție spectaculoasă a seniorului Ştefan Bănică, astfel încât trei generații au cântat împreună, aducând un cadou neaşteptat spectatorilor.

Ștefan Bănică a lansat un nou single cu videoclip - „Până la cer”, în care fiul artistului este actor

Ștefan Bănică Jr. a lansat un videoclip în care este interpretat de fiul lui! „Intră în arhiva mea sentimentală” - Video

Nu au lipsit nici declarațile emoționante: ”Mi-e dor să te știu lângă brad...nerăbdător să desfaci cadourile, bucurându-te ca un copil, tati.”, i-a spus Radu, iar Ștefan a reacționat imediat: ”Și mie mi-e dor să-ți spun, a mia oară, te iubesc, băiete și îi mulțumesc lui Dumnezeu că exiști.”

Aducea zâmbetul pe fețele tuturor! S-a stins din viață, la doar 32 de ani, cu câteva luni înainte de a deveni tată: „L-a... FOTO | Bomba anului: Nelson Mondialu și-a pus dinți! S-a dus bogăția și la gură! Cum arată acum...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri