Live acumMireasa
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ștefania a atins bronzul perfect! Cum arată acum iubita lui Speak! | Galerie FOTO

Frumoasa Ștefania a atins bronzul perfect. Cu iubita lui Speak, soarele a fost darnic, iar dupa zile de expunere la razele blânde ale sorelui, pielea ei a căpătat o nuanță, la care toate tinerele visează.

Stefania a atins bronzul perfect

Ștefania, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Frumoasa logodnică a lui Speak atarge toate privirile, iar fanii abia așteaptă să vadă noi postari pe conturile sale de socializare.

Ștefania lui Speak și-a scos trupul de zeiță la piscină! Artista arată demențial într-un costum de baie extrem de sexy, cu sânii voluptuoși la vedere! |FOTO

Ștefania a devenit una dintre cele mai apreciate vedete din România după participarea în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Alături de Speak, partenerul său de viață, frumoasa brunetă a trecut prin zeci de misiuni complicate prin țările asiatice.

Speak și Ștefania au dat în mintea copiilor! Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți, de "Ziua Copilului" |Foto

Tot atunci a fost momentul când frumoasa brunetă a cucerit inimile a zeci de mii de admiratori, care nu încetează să-i urmăreasca fiecare mișcare de pe rețelele de socializare, unde, artista este foarte activă.

Ștefania a atins bronzul perfect! Cum arată acum iubita lui Speak! | Galerie FOTO

Ștefania are un corp de invidiat, iar de îndată ce soarele s-a arătat darnic, frumoasa vedeta și-a expus corpul de zeița la razele soarelui pentru a căpăta bronzul perfect, pe care, astăzi îl afșează și cu care se poate lăuda.

Speak, mesaj clar pentru admiratorii cu imaginație jucăușă: "Nu e ceea ce pare!"

Ștefania a atins bronzul perfect! Cum arată acum iubita lui Speak! | Galerie FOTO

Tânăra posteaza frecvent fotografii în care apare în costum de baie, spre deliciul admiratorilor, care apreciază în număr covârșitor toate postările superbei artiste.

Cum arată inelul de logodnă oferit de Speak Ștefaniei! Mesajul postat alături spune tot! Foto

Ștefania și-a înnebunit fanii

Recent, logodnica lui Speak și-a înnebunit, din nou, fanii, de altfel, cum o face de fiecare data când apar fotografii cu ea. Ștefania a postat imagini de infarct, în care i se poate vedea bronzul perfect, dar și trupul de zeiță.

Ștefania a atins bronzul perfect! Cum arată acum iubita lui Speak! | Galerie FOTO

Comentariile au curs ca o avalanșă, și toate avea mesaje pozitive, de apreciere și laudă la adresa focoasei brunete.

"Perfectă /you're gorgeous bby🖤🔥/Esti splendida/Minunată ca întotdeauna/mi faci ziua din ce în ce mai frumoasă"❤️, au fost doar câteva dintre cuvintele adresate Ștefaniei, pe contul său de socializare.

Recomandari