Suhaib, cel mai frumos bărbat de origine arabă din România, face declarații uimitoare! „Am venit în România pentru tine”! Cine i-a furat inima?

Suhaib a fost declarat cel mai frumos bărbat de origine arabă, din România! Ce mai face fostul concurent de la „Burlăcita”.

Suhaib a furat mințile a zeci de tinere

Suhaib a fost declarat cel mai frumos bărbat de origine arabă, din România! Ce mai face fostul concurent de la „Burlăcita”.

iar miercuri dimineaţă a fost invitat în emisiunea "Star Matinal" de pe Antena Stars. Acesta a descris femeia perfectă pentru el, care semăna leit cu Raluca Dumitru.

După ce s-a observat acest detaliu, Suhaib a trecut la declaraţii de dragoste.

Urmărește clipul video și vezi ce declarații uimitoare face vedeta!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri