Mario Fresh, nevoit să se despartă de familie! Ce decizie au luat părinții artistului |Video

Mario Fresh este nevoit să se despartă de familie. Părinții lui au luat o decizie radicală.

Mario Fresh

Părinții lui Mario Fresh au luat o decizie care le-a schimbat viața în totalitate. O viață nouă, asta și-au dorit părinții lui Golden Boy, care au plecat definitiv din țara și au ales sa se mute în Tenerife, acolo unde au inceput o afacere.

Din ce a ajuns să-și câștige existența Roxana Vancea! Și-a transformat trupul într-o sursă de venit!

Familia artistului, decizie radicală

Familia lui Mario Fresh ar fi vândut pizzeria pe care o dețineau la Iași, așa că nu le-a rămas decât să-și faca bagajele, să se urce în avion și să se instaleze în Tenerife.

Acum putem spune că Mario este cu adevărat pe picioarele lui și trebuie să ia cele mai importante decizii, de unul singur, pentru ca nu are familia aproape.

Mario Fresh şi Jador, decizie șoc după bătaia primită! Detalii uluitoare despre atacatori: „Au fost băieți și ei și noi”

Și sora artistului este plecată la studii în Statele Unite, dar, de câte ori are ocazia, familia se reunește. De altfel, Mario a avut dintotdeauna o relație foarte apropiată cu părinții săi.

Detalii jenante ies la iveală! Ce a făcut Jador de frică, după scandalul de la clubul din Mamaia! |VIDEO

Tânărul declara la un moment dat că forța și-o ia de la părinții lui.

Urmăriți imagini cu părinții lui Mario Fresh și declarațiile artistului, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri