Daniela Crudu s-a dezlănțuit în plin centrul capitalei! Imagini incendiare cu focoasa brunetă! |FOTO

Daniela Crudu s-a dezlănțuit în plin centrul capitalei. Frumoasa brunetă și-a înnebunit admiratorii, cu ședința foto incendiară. Cum s-a fotografiat fosta asistentă tv.

Daniela Crudu este surprinzătoare cu fiecare apariție a sa. Fosta asitentă tv a postat niște imagini cu care și-a pus fanii pe jar.

Daniela Crudu, goală pușcă! Ce cadou inedit a primit fostul "iepuraș" Playboy! |Foto

Îmbrăcata extrem de provocator, plină de culoare, in ton cu sezonul estival, focoasa brunetă și-a înnebunit fanii, după ședința foto din plin centrul capitalei.

După ce o scurtă perioada de timp, bruneta a luat parcă o pauză de la viața din mediul online, se pare ca acum i-a revenit cheful de a-și pune iar pe jar admiratorii, care sunt extaziați când văd imagini cu Daniela, in ipostaze extrem de provocatoare.

Daniela Crudu face plajă la înălțime! Cum se bronzează vedeta, în izolare! |Foto

Astfel că, cea mai recentă postare a Danielei de pe contul sau de Instagram este una absolut incendiară. Admiratorii nu au întârziat sa lase numeroase comentarii la apraiția virtuală a frumosei Daniela, care i-a vrăjit, efectiv.

Îmbrăcată într-o costumație foarte provocatoare, cu o cămașă ce prezenta un decolteu generos, care îi lăsa la vedere sânii voluptuoși, dar și o pereche de pantaloni scurți, care îi scoteau în evidență picioarele sexy, bruneta a încins o ședință foto incendiară, pe străzile din plin centrul Bucureștiului.

Întâmplare nespusă din Asia Express sezonul 1. Ce a făcut Daniela Crudu. Vedeta a fost dată de gol de Dorian Popa

Reacțiile fanilor au fost fenomenale, numeroase complimente, dar si declarații de dragoste au apărut în secțiunea pentru comentarii de la fotografiile vedetei, de pe contul său de socializare.

Doamne cât de frumoasă poți fi Daniela/ I love you. Cea mai frum❤️/Superbă❤️Ce frumoasa esti 🔥, sunt câteva dintre reacțiile pozitive.

Cum arată acum Daniela Crudu nemachiată! Fanii au avut o surpriză uriașă: „Ești frumoasă foc”

Însa nici comentariile răutacioase nu au întârziat sa apara la adresa Danielei, care a fost și criticată, în aceeasi măsură.

Ti ai pierdut din farmec .. sânii aia zici ca s plantati acolo , te ai uratit cu operațiile la fata . Erai foarte frumoasă inainte , pe când lucrai la neata./ Ti ai distrus fața, femeie!/Dacă ți-ai implantat baloanele alea, crezi că arăți bine???/ti dau like doar din amintiri :)) ce frumoasa erai

Ultimele știri