Tily Niculae și familia ei au fost diagnosticați cu noul Coronavirus. Cum se simt și care este starea lor de sănătate

Tily Niculae și familia ei au fost testați pozitiv cu noul Coronavirus în data de 23 decembrie, însă actrița a decis să vorbească despre starea lor de sănătate abia acum.

Tily Niculae și familia ei au fost testați pozitiv cu noul Coronavirus în data de 23 decembrie

Instagram

Recent, Tily Niculae a publicat în mediul online un videoclip în care vorbește despre experiența pe care a trăit-o în perioadă sărbătorilor. Ea, soțul ei Dragoș Popescu și cei doi copii ai lor au fost infectați cu noul virus, care i-a ținut în casă de Crăciun și Revelion.

Cei patru au intrat în izolare pe 24 decembrie, iar de atunci au început să apară simptomele și problemele cu micuțul ei, Radu.

Tily Niculae a vorbit despre stare lor de sănătate

Actrița a vorbit în amănunt despre cea mai grea perioadă din viața ei prin intermediul unui jurnal-video, pe care l-a realizat de la începutul carantinei. Aceasta a mărturisit că soțul și fiica ei se simt bine, în schimb, micuțul ei a făcut o reacție alergică la antibiotic. De asemenea, Tily a chemat și ambulanță, însă experiență nu a fost cea la care se aștepta. „Am așteptat, este ora 14:30 și de la ora 11, de pe 25 decembrie, nu a venit nimeni și nici nu ne-a sunat nimeni.", a spus ea.

Azi e 24 decembrie și, oficial, am intrat în carantină. Suntem toți patru pozitivi. Am aflat ieri, pe 23. Era păcat să nu închid 2020 cu COVID-19 la toți patru. Sofi e super bine, Popescu este și el bine, eu am fost așa și așa, de astăzi, sunt mai bine. În schimb, Radu a făcut febră și scaune moi, și mârâit și sper să trecem bine peste”, a mărturisit Tily la începutul videoclipului.

Actrița nu s-a așteptat să contacteze virusul de sărbători, însă acest lucru nu a împiedicat-o să petreacă în liniște Crăciun și să le facă o bucurie celor doi copii ai ei, care s-au bucurat cel mai mult de venirea lui Moș Crăciun și cadouri.

"Eu am avut în primele două zile dureri foarte mari de oase, dar oricum am dureri de oase pentru că am psoriazis. Mereu stau cu acele dureri. Am avut o tuse secacă, o zi am făcut febră, dar nu mare, am avut 37,7 și am frisonat. Cel mai afectat a fost Răducu. Le mulțumim tuturor care au avut grijă de noi și ne monitorizează.", a mai declarat Tily, vizibil emoționată.

Pe data de 26 decembrie, Tily Niculae a trecut prin momente ce au speriat-o foarte tare, micuțul ei a făcut o reacție alergică la antibiotic. "Avut niște emoții foarte mari, Radu a făcut reacție alergică la antibiotic, am sunat la ambulanță. A venit după 40 de minute o ambulanță cu un asistent care nu avea competența de a-i face ceva lui Radu. Ne-a spus să mergem la spital, am refuzat și am așteptat să vină o ambulanță cu medic. Am așteptat, este ora 14:30 și de la ora 11, de pe 25 decembrie, nu a venit nimeni și nici nu ne-a sunat nimeni. Am fost foarte norocoși că am trecut cu bine.”, a mai spus actrița, speriată și stresată de starea de sănătate a băiețelului ei.

Actrița a fost în totalitate nemulțumită și surprinsă de serviciile ambulanței, dar și de sistemul sanitar din România.

"Am atâta tristețe și atâta furie în același timp acumulată, încât nu sunt cuvinte, nu sunt cuvinte ca să mă pot exprima. Pe 25 seara, Radu a făcut o erupție cutanată de la antibiotic și ne-am speriat foarte tare, ne era foarte frică să nu facă și pe zona respiratorie, să facă o alergie sau altceva. Și, fiind în carantină, am sunat la ambulanța la ora 22:00, după 40 de minute, a venit o ambulanță cu un asistent care nu avea competența necesară de a face absolut nimic, doar de a ne duce la spital. Am refuzat să mergem la spital pentru ceva ce putea fi rezolvat acasă. Nu vă pot spune cum am stat în stres și în teroare pentru ca cel mic să nu facă nimic complicat, să nu depindem de acea injecție cu cortizon. Am fost foarte norocoși că am trecut cu bine”, a mai povestit Tily despre experiența ei din pandemie.

În data de 27 decembrie, actrița și-a pierdut gustul și mirosul, însă Radu a început să se simtă mai bine și să nu mai facă febră.

"Radu a făcut febră, Sofi a fost asimptomatică. Eu am făcut febră și am avut probleme gastrointestinale, am tușit, am avut dureri de cap, de ochi, le-am avut aproape pe toate, însă m-am pregătit mental de această perioadă.", a mai adăugat ea.

Ultimele știri