Tom Hanks este ruda cu fostul presedinte american Abraham Lincoln

Tom Hanks este inrudit cu unul dintre cei mai apreciati fosti presedinti ai Statelor Unite. Actorul american este un verisor de grad indepartat al lui Abraham Lincoln, relateaza Daily Mail.

Actorul in varsta de 56 de ani stie din copilarie ca este inrudit cu fostul presedinte. Detaliile despre aceasta inrudire s-au transmis din generatie in generatie in familia actorului. Tom Hanks si Abraham Lincoln sunt verisori, prin mama acestuia, Nancy Hanks.

„Sunt ruda cu Abraham Lincoln. Pe mama lui o chema Nancy Hanks, iar membrii din ramura mea familiala erau ori verisori ori rude prin alianta ori rudele sarace ale familiei”, a declarat actorul castigator a doua premii Oscar.

Tom Hanks va sigura vocea naratorului intr-un film despre uciderea fostului presedinte american.

Foto: Hepta

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri