Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Top 7 prințese care duc o viață obișnuită. Cine sunt acestea și de ce au ales să stea departe de ochii presei

Prințesele din zilele noastre nu sunt doar focusate pe îndeplinirea îndatoririlor monarhice și aparițiile la evenimente importante. Multe dintre prințesele lumii au decis să ducă o viață normală, în detrimentul uneia luxuriante, având propriile lor vise, aspirații și responsabilități.

Top 7 prințese care duc o viață obișnuită. Cine sunt acestea și de ce au ales să stea departe de ochii presei

getty

Chiar dacă unele sunt mai deschise atunci când vine vorba de a lăsa presa să afle detalii despre viețiile lor personale, altele refuză acest lucru. Cu toate acestea, faptul că stau departe de ochii presei asta nu înseamnă că ele duc o viață plictisitoare.

Top 7 prințese care duc o viață normală

1. Märtha Louise din Norvegia

Prințesa din Norvegia este fiica cea mai mare a Regelui Harald al V-lea și a reginei Sonja a Norvegiei. Ea este a patra pe linia de succesiune la tron. Frumoasa Martha a studiat fizio-terapia în Olanda, dar nu a profesat niciodată. Adevărata ei pasiune este literatura și chiar a început o afacere în povești de televiziune și a scris cărți pentru copii.

Keisha Omilana din Nigeria

Frumoasa soție a Pințului din Nigeria Kunle Omilana s-a născut de fapt în California și a devenit model pentru branduri faimoase de îmbrăcăminte și cosmetic. De asemenea, Keisha are studii în design de fashion și este considerate ca fiind o prințesă muncitoare. În 2017, aceasta a început proiectul A Crown of Curls, concentrându-se pe felul în care se poate îngriji un păr creț.

Citește și: Nicolae al României pe aceeași pagină cu Meghan Markle, într-o revistă franceza. Cum a apărut fostul Principe alături de soția sa

3. Anne Elizabeth din Marea Britanie

Anne este singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a și este a 14 la succesiunea la tron. Prințesa este pasionată de călărie și chiar a participat la competiția olimpică de la Montreal. De asemenea, ea participă și la numeroase evenimente caritabile.

4. Esther Kamatari din Burundi

Esther, Prințesa din Burundi, este un model de succes în Paris, în prezent, după ce monarhia din statul său a luat sfârșit în 1960.

5. Kate Middleton din Marea Britanie

Kate are o diploma în Istoria Artelor și a devenită membră a familiei regale britanice după ce s-a căsătorit cu Prințul William. Ducesa de Cambridge nu este doar frumoasă fizic, dar are și o frumusețe sufletească ce îi surprinde pe toți. Împreună cu cumnatul ei, Kate a lansat în 2016 campania Heads Together, în care focusul se îndreaptă spre persoanele care suferă de boli mentale.

Citește și: Omagiul discret pe care l-a adus Kate Middleton Prințesei Diana la cea mai recentă apariție publică. Detaliul observat de fani

6. Elisabeta, ducesa de Brabant

Elisabeth Thérèse Marie Hélène, ducesă de Brabant și prințesă a Belgiei, este prima în linie de succesiune la tron, grație suprimării unei legi care nu permitea femeilor să își asume coroana în vremurile de demult. Această fată frumoasă are 19 ani și urmează să primească pregătire militară obligatorie pentru a putea fi regină în viitor.

7. Katherine, prințesa moștenitoare a Iugoslaviei

Ați putea spune că Katherine Batis este o prințesă: sa născut în Grecia, dar și-a petrecut o parte din copilărie în Elveția. A studiat afaceri în Statele Unite și a locuit în diferite regiuni, inclusiv Africa și Australia. Această femeie genială vorbește fluent 4 limbi și este fascinată de literatură, precum și de muzică. Prințesa moștenitoare a Serbiei / Iugoslaviei este căsătorită cu prințul Alexandru al Serbiei încă din anii 1980 și este a doua sa soție.

Citește și: Top 10 fotografii ale familiei regale britanice. Ce cuplu apare în 9 din cele 10 poze

Recomandari