Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ultima imagine cu actorul Cameron Boyce în viață! Tatăl puștiului mort la 20 de ani, mesaj sfâșietor: ”Îmi e atât de dor de el!”

Moartea prea timpurie a actorului Cameron Boyce, care s-a stins din viață brusc, la doar 20 de ani, a lăsat în urmă o mare de durere, iar tatăl acestuia a făcut publică o imagine cu fiul lui, ce a fost surprinsă chiar cu câteva ore înainte de a-și pierde viața. 

Moartea prea timpurie a actorului Cameron Boyce, care s-a stins din viață brusc, la doar 20 de ani, a lăsat în urmă o mare de durere, iar tatăl acestuia a făcut publică o imagine cu fiul lui, ce a fost surprinsă chiar cu câteva ore înainte de a-și pierde viața.

Victor Boyce, tatăl actorului cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în producții Disney Channel precum ”Jessie” și ”Descendants”, a făcut public un mesaj sfâșietor, dar și o fotografie surprinsă cu câteva ore înainte ca adolescentul să moară.

Citește și: Cauza morții starului Disney Cameron Boyce, dezvăluită. Ce spun legiștii

“Fiul meu. Cu doar câteva ore înainte de a ne fi luat. Îmi e atât de dor de el”, a scris Victor Boyce pe Instagram.

”Durerea este de nedescris”, a spus Victor Boyce într-o declarație pentru People, care a completat: ”Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea voastră și pentru mesajele de susținere”.

Cameron Boyce, care a fost găsit fără suflare de familia actorului, sâmbătă, 6 iulie, a murit în somn, potrivit presei străine. Surse au declarat pentru platforma de știri mondene tmz.com că Boyce suferea de epilepsie, boală care, însă, nu l-a împiedicat să aibă o carieră de succes.

Citește și: Doliu la Hollywood! Actorul Cameron Boyce a murit în somn, la numai 20 de ani

Cameron Boyce filme - Cum a devenit cunoscut
Cameron Boyce a debutat în actorie la vârsta de 9 ani cu un rol în filmul horror "Mirrors" din 2008, apoi a apărut în comedia "Grown Ups" din 2010, în care l-a interpretat pe unul dintre fiii personajului jucat de actorul Adam Sandler.

La începutul anilor 2010, Cameron Boyce a început să joace personajul negativ Luke Ross în serialul "Jessie", care a fost difuzat timp de patru sezoane pe postul Disney Channel.

Citește și: Adevărul despre moartea actorului Cameron Boyce! Boala de care suferea tânărul de 20 de ani

El l-a interpretat apoi pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din "101 Dalmațieni", și a jucat în seria de lungmetraje "Descendants" produsă și difuzată de același post de televiziune.

Cameron Boyce, care publicase un selfie pentru cei 9,4 milioane de admiratori ("followers") ai săi de pe Instagram în cursul zilei de vineri, fusese distribuit recent în episodul-pilot al unui serial produs de HBO, intitulat "Mrs. Fletcher".


Recomandari