Adevărul despre moartea actorului Cameron Boyce! Boala de care suferea tânărul de 20 de ani

Actorul american Cameron Boyce, cunoscut pentru rolurile interpretate în producțiile Disney Channel ”Jessie” și Descendants”, s-ar fi stins din viață la vârsta de 20 de ani, din cauza unor convulsii cerebrale. 

Actorul american Cameron Boyce, cunoscut pentru rolurile interpretate în producțiile Disney Channel ”Jessie” și Descendants”, s-ar fi stins din viață la vârsta de 20 de ani, din cauza unor convulsii cerebrale.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit inconștient de colegul său de apartament, duminică, iar medicii chemați la fața locului n-au putut să facă altceva decât să constate decesul.

Doliu la Hollywood! Actorul Cameron Boyce a murit în somn, la numai 20 de ani

"Cu inima grea, anunțăm, în această dimineață, dispariția lui Cameron. A murit în somn, din cauza unei afecțiuni medicale pentru care făcea tratament", a anunțat un purtător de cuvânt al familiei actorului, într-un comunicat dat publicității duminică.

Potrivit TMZ, Boyce ar fi suferit de epilepsie, însă boala nu l-a împiedicat să aibă o carieră de succes. Autopsia va arăta, însă, adevăratul motiv pentru care tânărul a murit.

Cameron Boyce a devenit cunoscut la vârsta de nouă ani, când a jucat în comedia "Grown Ups" (2010), în rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, apoi în seria Disney Channel "Jessie" (2011 - 2015).

A devenit cunoscut și cu rolul din "Descendants", serial care prezintă aventurile descendenților personajelor clasice Disney. În acest serial, el juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Ville. Al treilea sezon al producției, în care apare și Cameron Boyce, va avea premiera pe 2 august.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri