Adevărul despre moartea actorului Cameron Boyce! Boala de care suferea tânărul de 20 de ani

Actorul american Cameron Boyce, cunoscut pentru rolurile interpretate în producțiile Disney Channel ”Jessie” și Descendants”, s-ar fi stins din viață la vârsta de 20 de ani, din cauza unor convulsii cerebrale. 

Actorul american Cameron Boyce, cunoscut pentru rolurile interpretate în producțiile Disney Channel ”Jessie” și Descendants”, s-ar fi stins din viață la vârsta de 20 de ani, din cauza unor convulsii cerebrale.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit inconștient de colegul său de apartament, duminică, iar medicii chemați la fața locului n-au putut să facă altceva decât să constate decesul.

Doliu la Hollywood! Actorul Cameron Boyce a murit în somn, la numai 20 de ani

"Cu inima grea, anunțăm, în această dimineață, dispariția lui Cameron. A murit în somn, din cauza unei afecțiuni medicale pentru care făcea tratament", a anunțat un purtător de cuvânt al familiei actorului, într-un comunicat dat publicității duminică.

Potrivit TMZ, Boyce ar fi suferit de epilepsie, însă boala nu l-a împiedicat să aibă o carieră de succes. Autopsia va arăta, însă, adevăratul motiv pentru care tânărul a murit.

Cameron Boyce a devenit cunoscut la vârsta de nouă ani, când a jucat în comedia "Grown Ups" (2010), în rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, apoi în seria Disney Channel "Jessie" (2011 - 2015).

A devenit cunoscut și cu rolul din "Descendants", serial care prezintă aventurile descendenților personajelor clasice Disney. În acest serial, el juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Ville. Al treilea sezon al producției, în care apare și Cameron Boyce, va avea premiera pe 2 august.

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița
Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această...
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021 spune că Leii trebuie să dea dovadă de multă...
Ultimele știri