Vedete din România care își serbează ziua numelui pe 7 ianuarie, de Sfântul Ioan

Pe 7 ianuarie, de Sfântul Ioan, numeroase vedete din România sărbătoresc ziua onomastică. Adelina Pestrițu, Pepe și Ioana Ginghină se numără printre sărbătoriții zilei.

Oana Zăvoranu și Adelina Pestrițu, printre vedetele sărbătorite de Sfântul Ioan

Instagram

Pe 7 ianuarie se sărbătorește Sfântul Ioan. Printre sărbătoriții zilei se numără vedete autohtone, care, cu siguranță, vor primi numeroase urări din partea fanilor.

JO (Ioana Anuța), Oana Zăvoranu, Adelina Pestrițu, Ioan Isaiu, Ioana Ginghină, Pepe se numără printre vedetele care își sărbătoresc pe 7 ianuarie onomastica.

JO, printre sărbătoriții zilei de 7 ianuarie

JO, sau Ioana Anuța, se numără printre vedetele care pe data de 7 ianuarie se află în centrul atenției. JO a participat la X Factor în anul 2012, intrând în Finală și plasându-se pe a doua poziție în concurs. Chiar dacă nu a câștigat competiția, după participarea la X Factor, cariera muzicală a Ioanei Anuța a fost în plină ascensiune. În anul 2013 Jo a participat la Te cunosc de undeva, sezonul 3, unde i-a încântat pe fani cu fel de fel de transformări. De atunci, Jo a lansat piese care au devenit reale hituri.

Citește și: Mesaje de "La mulți ani". Idei de urări și felicitări speciale pentru zile de naștere și onomastice

Oana Zăvoranu, sărbătorită de Sfântul Ioan

Oana Zăvoranu, pe numele său adevărat Ioana Zăvoranu se află printre sărbătoriții zilei de 7 ianuarie.

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Ion, pe 7 ianuarie. Cui spunem ”La mulți ani” în această zi

Actrița devenit cunoscută în întreaga țară datorită personajului Deea Danaschin, din „Numai Iubirea”, prima telenovela românească, difuzată în anul 2004. De atunci, Oana Zăvoranu a fost o prezență constantă la TV, iar ultimul proiect în care a intra teste serialul Sacrificiul d ela Antena1, unde interpretează rolul Divei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Adelina Pestrițu se numește și Ioana

Puțini știu că numele complet al Adelinei Pestrițu este Adelina Ioana Pestrițu, aceasta numărându-se printre sărbătoritele zilei de 7 ianuarie.

Adelina Pestrițu a intrat în atenția publicului din România prin prisma relației sale cu Liviu Vârciu, de care a divorțat ulterior. Focoasa brunet a primit mai multe oferte în modă și în televiziune. A pozat în revista Playboy și a devenit prezentatoare TV și apoi influencer. În 2019 Adelina Pestrițu a fost desemnată cel mai bun influencer din România.

Ioan Isaiu, printre sărbătoriții zilei de 7 ianuarie

Printre sărbătoriții zilei se numără și actorul Ioan Isaiu. În prezent actorul are 51 de ani și s-a remarcat prin intermediul rolurilor pe care le-a avut în cadrul serialelor românești. În 2005 Ioan Isaiu a avut rolul principal în serialul Secretul Mariei și apoi în Vocea Inimii, d ela Antena 1. Tot rolul principal masculine l-a avut și în serialul Îngerații de la Acasă TV.

Ioana Ginghină, printre vedetele sărbătorite de Sfântul Ioan

Ioana Ginghină se află pe lista vedetelor sărbătorite pe data de 7 ianuarie. Actrița a debutat în lumea teatrului în 1996, cu rolul Eleonorei în piesa „Poate Eleonora”, iar la nivel național a devenit cunoscută odată cu prezența sa în telenovela Numai iubirea. În prezent Ioana Ginghină s-a alăturat serialului Adela.

Numele real al lui Pepe este Nicolae Ionuț

Numele real al lui Pepe este Ionuț Nicolae Pascu, așa că, după ce a fost sărbătorit de Sfântul Nicolae, se bucură din nou de urări de Sfântul Ioan. Artistul a devenit cunoscut în România în 1999, făcând parte din trupa Latin Express. Ulterior, și-a început carierea solo și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Pe lângă piesele pe care le lansează, Pepe s-a remarcat în emisiuni TV precum Te cunosc de undeva, unde a fost și concurent câștigător și jurat (în sezonul 5). De asemenea, Pepe a fost jurat al emisiunii Next Star și prezentator la Splash Vedete la Apă.

Daniel Buzdugan, printre vedetele cu numele de Ioan

Prezentatorul de la Radio Zu este și el printre sărbătoriții zilei de 7 ianuarie. „Dragi Ioni și Ioane purtăm niște nume foarte frumoase și azi vă doresc să aveți parte de o viață simplă, dar plină de dragoste și bucurie exact așa cum a fost viața SF. Ioan Botezătorul”, a scris actorul și omul de radio Daniel Buzdugan.

Ultimele știri