Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Rugăciune către Sfântul Ioan Botezătorul pentru a vă apăra de răzbunările duşmanilor şi de pagubă

Rostește această rugăciune puternică astăzi pe 7 ianuarie către Sfântul Ioan Botezătorul și vei vedea că viața ta va fi protejată și binecuvântată. Sf Ioan apără credincioșii de răzbunări și de pagubă.

Rugăciune 7 ianuarie 2020

Această rigăciune se rosteşte când te judeci cu o persoană care te ameninţă că vei pierde procesul sau când viaţa ta este în mare primejdie. Rostiţi rugăciunea timp de 9 zile la rând şi de câte ori vă simțiți în pericol sau amenințați.

Rugăciune către Sfântul Ioan Botezătorul

O Mergătorule înainte al Domnului şi Botezătorule a lui Hristos,

Mari şi multe sunt vredniciile date ţie de Dumnezeu, fiindcă tu de proorocii cei vechi ai fost prorocit. Tu, după făgăduinţă şi prorocie

Îngerească, te-ai şi născut. Numele tău prin cuvântul Arhanghelului Gavriil mai înainte s-a vestit; a ta numire cu minunea dezlegării limbii tatătlui tău s-a pecetluit. Tu, din copilărie, în pustie ai vieţuit şi, ca o pasăre a cerului, desăvîrşit neagoniseală ai iubit, cu aguridă şi cu miere sălbatică te-ai hrănit. Tu ai fost crinul cel cuvântător al văilor şi al pustiilor, care în loc de podoabă hainelor, cu darul cel de sus îmbrăcând trupul tău, cu peri de cămilă l-ai acoperit. Tu ai fost glasul care a strigat în pustie şi calea Domnului o ai pregătit. Tu, cu duhul şi cu puterea lui Ilie , în lume te-ai arătat şi nelegiuirea lui Irod şi a tuturor celor asemenea lui ai mustrat. Tu eşti martorul cel preavestit al Preasfintei şi de viaţă făcătoarei Treimi. Tu pe Mântuitorul către mulţimea popoarelor L-ai mărturisit şi cu degetul tău L-ai arătat pe Mielul lui Dumnezeu, care ridică păcatele lumii. Tu, de către însuşi Domnul, mai mult decât prooroc ai fost mărturisit şi, după Născătoarea de Dumnezeu, pe tine te credem a fi cel mai mare om născut din femeie. Prin mijlocirea sfintelor şi preaputernicelor tale rugăciuni, ajută-mă să dobândesc mila lui Dumnezeu şi a Mântuitorului nostru Iisus Hristos, în ceasul cel de pe urmă al sfârşitului meu. Amin.

Citește și:

Sfântul Ion: Ce NU ai voi să faci pe 7 ianuarie. Tradiții, obiceiuri și superstiții

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro