Viața dramatică a lui Sylvester Stallone. Ce a fost forțat să facă înainte să fie faimos și ce probleme a înfruntat în tinerețe

Sylvester Stallone e unul dintre cei mai cunoscuți actori din toate timpurile, însă puțini știu prin ce drame a trecut în tinerețe, înainte să ajungă faimos.

Ce a fost Sylvester Stallone să facă înainte să fie faimos

Getty Images

Sylvester Stallone a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, însă drumul său către succes a fost unul anevoios, plin de sacrificii.

Înainte să lanseze seria de succes Rocky și să încante fani din toată lumea cu roluri din Rambo și The Expendables, Stallone a avut de-a face cu drame pe care mulți nu și le pot imagina.

Citește și: Sylvester Stallone și soția lui s-au mutat într-o nouă casă. Cum arată conacul de 35,4 milioane de dolari

În ciuda obstacolelor pe care le-a înfruntat, Stallone a reuși să pună bazele uneia dintre cele mai de succes cariere de la Hollywood, ce continuă și azi.

Ce obstacole a înfruntat Sylvester Stallone în tinerețe

Stallone s-a născut în New York în anul 1946 și, din cauza complicațiilor din timpul nașterii, un nerv din fața lui a fost afectat, condiție ce rezistă și astăzi, dar care l-a ajutat să aibă una dintre cele mai distincte imagini de la Hollywood.

Părinții lui au divorțat când era mic și Stallone nu a excelat la școală, fiind și exmatriculat din mai multe școli.

În tinerețe, Stallone avea probleme financiare atât de mari încât a fost nevoit să apară într-un film pentru adulți și să își vândă câinele îndrăgit pentru a face rost de bani.

Citește și: În tinerețe era plin de mușchi și făcea spagatul pe scaune. Adevărul despre corpul lui JCVD la 59 de ani. Cum arată acum

”Mi-am vândut cainele bullmastiff, Butkus,” a declarat Stallone pentru ShortList. ”Mi-am legat câinele la un magazin, cu un semn pe care scria 100$. Am primit 50 de dolari de la un tip numit Little Jimmy.”

”Când am vândut scenariul pentru Rocky, am mers la Little Jimmy și l-am rugat să-mi dea câinele înapoi,” a continuat el. ”Și-a adunat toți copiii „oh, copiii mai iubesc câinele. I-am zis ”l-ai avut doar o săptămână!”

”A vrut să se bată cu mine și a spus ca vrea să mă omoare,” a continuat Stallone. ”M-am oferit să plătesc dublu. După 3.000 de dolari și câteva amenințări cu moartea mai târziu…”

Cum a ajuns faimos Sylvester Stallone

În ciuda greutăților pe care le-a înfruntat de-a lungul timpului, Stallone a reușit să își facă un renume la Hollywood.

El a scris scenariul pentru Rocky și a creat personajul Rocky Balboa atunci când avea dificultăți financiare. Studioul nu a susținut filmul și a oferit un buget mic, motiv pentru care întreaga peliculă, ce azi e considerată un clasic al filmelor sportive, a fost filmată în 28 de zile.

Citește și: Puțini știu cum arată soția lui Sylvester Stallone. Cine e Jennifer Flavin

Rocky i-a adus mai multe nominalizări la Oscar lui Sylvester Stallone și a reușit să îi lanseze cariera, în ciuda greutăților pe care actorul renumit le-a avut de înfruntat în tinerețe.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri