Victor Slav, fotografia adorabilă cu fetița lui care i-a înduioșat pe fani. Ce a făcut prezentatorul TV de dragul micuței

În urmă cu puțin timp, Victor Slav, celebrul prezentator TV, a postat pe contul său de Instagram o fotografie adorabilă cu fetița lui Sofia.

Sofia i-ar fi pus atât pe tatăl ei, dar și pe prietenul acestuia să își pună flori la urechi, spre amuzamentul ei.

Instagram

Victor Slav se declară un tătic fericit, fiind extrem de mândru de micuța lui Sofia. El petrece mult timp alături de fetița lui, împărțind custodia fetiței cu mama ei, Bianca Drăgușanu.

Victor Slav și Sofia, parteneri de joacă

Prezentatorul TV a postat de curând 2 fotografii adorabile cu Sofia, pe terasa unui restaurant. Se pare că el a ieșit la masa cu un prieten de-ai lui și micuța Sofia, iar cei doi i-au făcut jocul micuței. Sofia i-ar fi pus atât pe tatăl ei, dar și pe prietenul acestuia să își pună flori la urechi, spre amuzamentul ei.

Astfel, la descrierea pozelor, Victor Slav a explicat ce s-a întâmplat.

“Poți fi cel mai mare bărbat alpha, dar dacă fiica ta îți spune că ești o prințesă...Ești o prințesă!”, a scris tânărul tătic, recunoscând că uneori alege să îi facă pe plac Sofiei și intră în jocurile ei.

Citește și: Poză cu Sofia, după controlul la medic. Cum arată și unde este în prezent fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav

Fanii nu au putut trece cu vederea postarea lui Victor și au înroșit butonul de like, amuzându-se în comentarii pentru jocul pe care l-a făcut fetița cu tatăl ei. Mulți dintre urmăritorii săi au lăudat frumusețea Sofiei în comentarii și i-au scris lui Victor că cea mică seamănă foarte mult cu el.

Se pare că Victor și fetița lui se aflau pe terasa propriului restaurant pe care prezentatorul TV l-a deschis vara aceasta, fiind mândru de reușita sa. Pe terasa restaurantului, Victor a filmat-o pe Sofia și a postat pe Insta Story cum îl ajută să îngrijească plantele și să facă curățenie.

Natalia Sofia, în vârstă de 4 ani, nu pare să simtă lipsa niciunuia dintre părinți de vreme ce aceștia au păstrat o relație de prieteni de dragul micuței. Sofia reușește să petreacă mult timp atât cu mama ei, cât și cu tatăl ei.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Sofia

În urmă cu o lună, Bianca Drăgușanu a fost la medic cu fiica sa Sofia, pentru a afla cu ce probleme de sănătate se confruntă micuța. Mama sa a fost la Cluj alături de ea și a postat câteva imagini pe InstaStory din cabinetul medicului.

Citește și: Victor Slav are o fetiță superbă. Cum arată acum și cât de mare a crescut Sofia

Sofia a trecut cu bine vizita la medic, potrivit actualitate.net, aceasta nu are probleme grave care ar trebui să-i îngrijoreze pe părinți. Micuța trebuie să urmeze un tratament de câteva luni pentru a-și îmbunătăți sănătatea.

„Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută, trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată.

Ultimele știri