Căutare Live

VIDEO! Lavinia Parva: "Fac Revelionul in masina!"

Lavinia Parva a dezvaluit la Neatza cu Razvan si Dani ca va fi ocupata de Revelion si ca, de obicei este prinsa in tot felul de activitati la cumpana dintre ani.

Artista a povestit ca sarbatoreste Craciunul in fiecare an alaturi de familie, dar ca de Revelion munceste. "Sunt genul care de fiecare de Craciun sunt acasa. De revelion voi canta si ma pregatesc pentru asta", a afirmat cantareata.

Chiar daca are concerte la sfarsitul anului, Lavinia Parva a recunoscut ca niciodata nu sarbatoreste "cum trebuie" intrarea in noul an. "Pe 30 plec pe Valea Prahovei. Cu treaba, dar imbinam utilul cu placutul. De fiecare data ma prinde ora 12 in masina, prin bucatarie...", a adaugat artista.Lavinia Parva a interpretat la Neatza cu Razvan si Dani melodia "Up&Down". Ascult-o mai jos!


Adelina Pestritu: "Am fost pregatita sa iubesc, dar nu si sa sufar"... Gabriela Cristea nu rezista pana la finalul petrecerilor! Afla motivul!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri