Căutare Live

VIDEO! Vezi care a fost cadoul de nunta al lui Gigi Becali pentru Gabriela Firea si Florin Pandele!

Gabriela Firea si Florin Pandele au avut de furca in show-ul “Te pui cu blondele?”. Printre raspunsurile dificile pe care le-au dat, cei doi au dezvaluit si cateva picanterii din viata personala, cum ar fi si darul de nunta primit din partea nasului lor, Gigi Becali.

Florin Pandele a demonstrat la "Te pui cu blondele?" ca se pricepe de minune la cifre, si mai ales la datele istorice. Iar daca tot e vorba de numere importante, Gabriela Firea si sotul ei au dezvaluit care a fost darul de la nunta lor: 380.000 de euro.Totusi, blondele nu au fost multumite de raspuns si au aflat raspunsul corect. "Meniul a fost de 196 de euro. Este un pret normal pentru un restaurant de 5 stele si pentru invitatii pe care i-am avut", a recunoscut vedeta Antenei 1.Intrebarile blondelor au fost din ce in ce mai insistente, iar Florin Pandele a dezvaluit ca a avut un salariu de invidiat inainte sa devina primar. "Nu sunt si nici nu am fost un om sarac. Am navigat din ‘84 si ‘87, am navigat si pentru companii straine dupa 1990, iar dupa 1994 aveam 5000 de dolari salariu. Acum, dupa nunta, sunt mai bogat... sufleteste", a recunoscut Florin Pandele.Nunta celor doi a reprezentat un mare interes pentru blonde, iar Gabriela Firea si Florin Pandele au recunoscut ca au primit un cadou substantial din partea nasului lor, Gigi Becali. Mai mult cei doi nu sunt invidiosi pentru darul primit de familia Borcea, alti fini ai omului de afaceri. "Cred ca in primul rand e foarte important ca Gigi Becali si sotia lui, Luminita, ne-au cununat. Faptul ca ne-a achitat cheltuielile la restaurant si un cadou in bani destul de mare, concureaza cu masina daruita familiei Borcea", a spus vedeta Antenei 1.


VIDEO! Daniela Crudu, aproape de a fi linsata in Piata Universitatii... FOTO! Claudia Patrascanu, cu adevarat FATALA! Vezi de ce!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri