Vin Diesel, la cuțite cu vecinii. Ce reproșuri i se aduc superstarului

Vin Diesel este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari actori, devenind celebru pentru rolurile sale din filmele “Fast and Furious”.

Vin Diesel a închiriat o nouă locuință într-o comunitate din Republica Dominicană, iar vecinii se plâng de cele 12 gărzi de corp ale sale.

profimedia

Faimosul actor are probleme cu vecinii, deoarece aceștia au declarat că echipa lui de securitate ridică probleme în cartier. Vin Diesel a închiriat o nouă locuință într-o comunitate din Republica Dominicană, iar vecinii se plâng de cele 12 gărzi de corp ale sale.

Se pare că cei 12 bărbați care fac parte din echipa lui de securitate sunt prea agresivi. Vecinul de alături a declarat că de Paște, gărzile de securitate ale actorului au blocat accesul, atât al traficului, cât și al pietonilor, pentru ca Vin Diesel și copiii săi să se poată plimba cu bicicletele.

Vecinul de vis-à-vis i-a trimis o scrisoare actorului, potrivit TMZ, în care el îi spune:

“Timp de câteva săptămâni am fost martor și am auzit și de la alți vecini despre comportamentul abuziv al echipei tale de siguranță și securitate față de ceilalți locatari din complex, situați pe plajă sau în preajma caselor lor. Aceștia ne-au interogat, ne-au blocat strada cu 5-6 mașini și au oprit trecerea locatarilor pe stradă în timp ce tu te plimbai cu bicicleta”.

Citește și: Bruneta cu bust amplu l-a cucerit pe marele actor. Cine e soția lui Vin Diesel și cu ce se ocupă

Vecinii, complet revoltați din cauza comportamentului starului și a echipei sale de pază, s-au plâns de felul în care sunt tratați, spunând că în 10 ani de când există complexul Fundadores Juanillo Beach nimeni nu a fost supus unui asemenea tratament.

De asemenea, vecinul său de vis-à-vis a mai adăugat în scrisoare:

“Ar trebui să știi că vizitezi o comunitate în care nimeni nu reprezintă un pericol pentru tine sau pentru oricine altcineva din familia ta”.

O sursă apropiată de-a actorului a declarat pentru publicația TMZ că actorul merge des la această proprietate a sa și că mereu a fost în relații bune cu toți vecinii. De asemenea, despre incidentul care a avut loc de Paște, reprezentantul actorului a spus că Vin Diesel se plimba alături de copiii săi pe biciclete, împărțind coșuri de Paște muncitorilor din comunitatea lor. A fost nevoie de pază în plus pentru că întreaga familie a actorului era prezentă.

Citește și: Vin Diesel, poză rară cu cei doi copii ai săi. Cum arată cele mai importante persoane din viața celebrului actor

Prin urmare, scopul actorului nu era de a începe o dispută cu vecinii săi, mai ales pentru că iubește comunitatea în care trăiește. Echipa lui de pază este formată din 12 bărbați din Republica Dominicană pentru că el și-a dorit să angajeze oameni din zonă.

Cum arată soția lui Vin Diesel

Actorul Vin Diesel, pe numele său real Mark Sinclair Vincent, se poate lăuda cu o soție superbă. În genral, actorul este foarte discret atunci când vine vorba de viața sa personală și preferă să își țină frumoasa soție departe de ochii presei.

Vin Diesel și fotomodelul Paloma Jimenez s-au cunoscut în 2007 și de atunci au rămas împreună. Cei doi au împreună trei copii, pe micuța Hania Riley, în vârstă de 13 ani, Vincent Sinclair, în vârstă de 11 ani, și încă o fetiță pe nume Pauline, în vârstă de 6 ani. Micuța Pauline a primit acest nume după numele pretenului și colegului tatălui ei, Paul Walker, care a decedat în 2013 din cauza unui accident rutier.

Paloma, în vârstă de 37 de ani, este un model de origine mexicană și de-a lungul timpului a colaborat cu multe companii de top, precum Pantene, Honda și Coca-Cola, devenind imaginea campaniilor publicitare.

Ultimele știri