Vlad Gherman este pregătit să apeleze la ajutorul esteticienilor. Ce intervenție dorește să facă actorul

În urmă cu câteva zile Vlad Gherman a postat pe contul său de Instagram un video în care explică faptul că a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a fac o revitalizare a părului.

Actorul din serialul Adela a oferit mai multe detalii despre întreg procesul prin care trece pe Insta Stories.

Antena 1

Actorul din serialul Adela a oferit mai multe detalii despre întreg procesul prin care trece pe Insta Stories.

Vlad a povestit ca înainte de toate I s-au făcut niște analize, apoi I s-a recoltat sânge din care s-a extras plasma, urmând ca apoi specialistul să îi injecteze acea plasma în scalp pentru a accelerarea creșterii părului.

Vlad Gherman, în cabinetul medicului estetician

Deși acest proces de revitalizare a părului nu este unul ușor și necesită multă răbdare, Vlad a spus că e pregătit să aștepte până când va vedea rezultatele. Prima etapă a procesului a fost tratamentul PRP. Vlad Gherman a explicat că acest tratament a fost injectat în scalp, doar în zonele în care a început să se cunoscă deja pierderea sua rărirea părului.

Citește și: Poza adorabilă cu Vlad Gherman din copilărie a stârnit admirația fanilor. Cum arăta actorul când era mic

Fanii au apreciat sinceritatea actorului și au adăugat comentarii încurajatoare la adresa lui Vlad. Multe fane i-au spus că ele oricum îl plăceau și fără să apeleze la acest tratament, în timp ce alți internauți l-au încurajat să continue tratamentul și i-au urat baftă.

Prin ce schimbări a trecut Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Într-un episod anterior din vlogul său, Vlad Gherman a făcut dezvăluiri despre perioada de după despărțirea de Cristina și cât de greu i-a fost să se acomodeze singur.

Chiar dacă el și Cristina au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, cei doi actori au ales să se despartă pentru a se focusa pe carierele lor și pentru a crește separat.

După ce și-au anunțat despărțirea în februarie, Vlad s-a mutat singur și ți-a transformat durerea în artă atunci când a compus o piesă despre despărțirea de Cristina. Melodia emoționantă a făcut-o și pe Cristina să îi facă o mărturisire.

Citește și: Vlad Gherman, la psiholog pentru a se „vindeca” după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „M-am detașat complet”

"În primul rând vreau să vă spun că sunt foarte fericit. După despărțire mi-am dorit foarte mult să fac lucruri pe care le-am pus în așteptare o perioadă. Piesa asta s-a născut la scurt timp după despărțire. Știi cum e după o dramă? vine mereu un moment creativ, de vârf, iar vârful meu a fost aici. (...) După cum v-ați dat seama este o piesă despre Cris și despre relația mea cu ea.", a mărturisit actorul.

Chiar dacă adesea postează cât de mult se plimbă și are și momente de veselie pe care le împărtășește cu fanii, Vlad spune că nu e totul roz.

“Probabil fără despărțirea asta nu aș fi putut să descopăr foarte multe lucruri”, zice artistul.

Vlad spune că despărțirea e o etapă prin care a trebuit să treacă pentru a se putea dezvolta. Perioada care a urmat a fost dificilă, iar Vlad și-a înecat durerea în alcool și s-a apucat de fumat.

Chiar dacă el spune că aceste lucruri nu îi fac cinste, el a decis să fie sincer cu urmăritorii săi. Vlad spune că a primit ajutor din partea psihologului său, iar acest lucru l-a liniștit foarte mult.

Ultimele știri