Căutare Live

Vulpița Veronica și Viorel, ipostazele tandre în care apar cei doi soți în noul lor video pe YouTube

Vulpița Veronica a postat în urmă cu puțin un nou video pe contul său de YouTube unde apare filmată în ipostaze tandre alături de Viorel Stegru, soțul ei.

Vulpița din Blăgești a împlinit de curând 23 de ani. Tânăra s-a căsătorit cu Viorel Stegaru pe vremea când avea numai 17 ani. Potrivit unor dezvăluiri făcute în cadrul emisiunii „Acces Direct”, tânăra ar avea opt clase.

Antena 1

Vulpița Veronica i-a surprins pe fani cu un nou video pe contul ei de YouTube. În videoclip sunt imagini de la o ședință foto pentru emisiunea Acces Direct și filmări cu soții Stegaru alături de artistul Rafaelo.

În bucățile de videoclipuri, Vulpița este îmbrăcată foarte elegant, având o rochie mov lungă, e machiată foarte frumos și are părul coafat. În timpul ședinței foto, Vulpița apare în brațele lui Viorel și ale lui Rafaelo și amândoi o ridică în aer la indicațiile fotografului în timp ce acesta face poze. Vulpița Veronica râde și se sperie crezând că va fi scăpată de cei doi bărbați.

Ipostazele tandre în care au fost filmați Vulpița și Viorel Stegaru

Apoi fotograful îi le spune lui Viorel și lui Rafaelo să o pupe pe obraji pe Vulpița, unul pe o parte și celălalt pe cealaltă parte.

Citește și: Vulpița Veronica, imaginea emoționantă de Crăciun. Cum s-a pozat soția lui Viorel Stegaru pe internet

“Amândoi, fiecare pe câte un obraz. Unul în stânga, unul în dreapta, hai! Poate vă pupați între voi”, le zice fotograful.

Veronica pare sfioasă și nu vrea să fie pupată de cei doi bărbați. Apoi mai apare un video cu Vulpița și Viorel când ea alergă spre soțul ei și apoi îi sare în brațe.

Vulpița Veronica din Blăgești

Vulpița Veronica din Blăgești a devenit cunoscută după numeroasele sale apariții în emisiunea Acces Direct de la Antena 1, acolo unde a încercat să își salveze relația cu Viorel Stegaru, soțul său, dar și să demonstreze că zvonurile despre infidelitățile sale sunt false.

Vulpița din Blăgești a împlinit de curând 23 de ani. Tânăra s-a căsătorit cu Viorel Stegaru pe vremea când avea numai 17 ani. Potrivit unor dezvăluiri făcute în cadrul emisiunii „Acces Direct”, tânăra ar avea opt clase.

În luna noiembrie a anului 2020, tânăra din Blăgești avea să îi surprindă din plin pe fani cu vestea că a rămas însărcinată și că urmează să nască în primăvara anului 2021.

Citește și: Vulpița Veronica, imagine ce a scos la iveală un detaliu neașteptat. Ce au observat toți

De când a adus pe lume cel de-al doilea copil al familiei, Vulpița nu mai este activă pe rețelele sociale cum obișnuia în trecut.

Veronica, tânăra din Blăgești a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu câteva luni, iar în luna august și-a botezat băiețelul nou-născut. Vulpița mai are o fetiță în vârstă de 3 ani.

Deși este mamă și în același timp se ocupă și de gospodărie, se pare că tânăra și-a făcut timp și pentru a se ocupa de propri ei imagine.

Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești par că și-au găsit liniștea și că trăiesc în pace și armonie.

Bianca Drăgușanu, surprinsă doar în halat la balconul cazării de lux din Dubai. Cât de provocatoare este diva... Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, în fața unui magazin cu rochii de mireasă. "Oare o vrea să îmi transmită ceva?"...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x