Căutare Live

Vulpița Veronica din Blăgești și-a sărbătorit ziua de naștere. Câți ani a împlinit soția lui Viorel Stegaru

Vulipța Stegaru, devenită cunoscută prin prisma aparițiilor sale la Acces Direct, și-a sărbătorit ziua de naștere.

Vulpița Veronica și-a sărbătorit ziua de naștere

Antena 1

Vulpița Veronica și-a sărbătorit ziua de naștere și cu această ocazie a publicat pe rețelele sociale mai multe imagini. Printre imaginile publicate de soția lui Viorel Stegaru se numără una de pe vremea când mergea la Acces Direct. Pe fotografie Vulpița a scirs „La mulți ani mie”.

De asemenea, Vulpița a distribuit și fotografiile și urările lui Radu Rotaru, cel care i-a fost aproape la Acces Direct. Vulpița i-a dat numele lui lui Radu, reporter la Acces Direct, băiețelului ei. Reporterul și fosta invitată la Acces Direct au continuat să aibă o relație aporpiată de prietenie.

Câți ani a împlinit Vulpița Veronica Stegaru

Vulpița Veronica a împlinit vârsta de 23 de ani. Tânăra s-a căsătorit cu Viorel Stegaru pe vremea când avea numai 17 ani. Potrivit unor dezvăluiri făcute în cadrul emisiunii „Acces Direct”, tânăra ar avea opt clase.

Vulpița Veronica a devenit mamă pentru a doua oară în 2021

În luna noiembrie a anului 2020, tânăra din Blăgești avea să îi surprindă din plin pe fani cu vestea că a rămas însărcinată și că urmează să nască în primăvara anului 2021.

Citește și: Câte clase are Vulpița, de fapt! Detaliul ce i-a uimit pe români

Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești par că și-au găsit liniștea și că trăiesc în pace și armonie. Vulpița a născut un băiețel și a devenit astfel mamă pentru a doua oară. Aceasta mai are o fată în vârstă de patru ani, pe nume Maria. Nu de puține ori, Veronica a fost aspru criticată de către urmăritorii săi pentru faptul că își neglijează copila, în dorința sa de a se bucura de celebritatea venită odată cu aparițiile sale la emisiunea „Acces direct”.

Venind la București la emisiunea „Acces Direct” ca să își rezolve problemele de cuplu, tânăra a lăsat copilul în grija socrilor, neștiind că povestea sa și a lui Viorel Stegaru va ajunge un fenomen urmărit de milioane de români, timp de multe luni.

Citește și: Cine sunt și cum arată părinții Vulpiței Veronica! Reacția dură a fanilor: „E diferență mare! Respectul meu”

Viorel Stegaru și Vulpița Veronica au părut că savurează din plin noul lor trai la București. Au experimentat cum este să mergi zilnic la muncă, au mers la salon și la coafor, au lansat piese de succes, au cunoscut artiști, au avut șansa de-a cânta într-un studio muzical și chiar au ajuns să participe la o ședință a parlamentarilor.

La un moment dat, soții Stegaru au anunțat că au decis să se retragă la Buzău, acolo unde au primit o casă cadou. Cu puțin timp înainte de a deveni a doua oară mamă, Vuplița Veronica nu a mai apărut la Acces Direct.

Fiica lui Karmen Simionescu, o adevărată vedetă pe Internet. Cât de frumoasă este micuța Rossa și cu cine seamănă... Armin Nicoară are o mamă superbă. Cum arată femeia care i-a dat viață artistului...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x