Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

What's Up, primele declarații după scandalul cu poliția. Artistul recunoaște că are probleme comportamentale: „La penitenciar nu sunt și nici n-o să fiu”

După ce a fost încătușat, What's Up mărturisește acum că a citit câteva articole despre ceea ce s-a întâmplat și că totul este o exagerare. Artistului îi pare rău, însă, că, până la 30 de ani, nu a reușit să-și tempereze comportamentul și ieșirile verbale. 

What's Up a făcut primele declarații după ce a fost ridicat de poliție și dus la audieri.

A trecut mai bine de o săptămână de la scandalul dintre What's Up și iubita lui, Alice Badea. Artistul și-a luat inima-n dinți și a făcut primele declarații, după ce a fost ridicat de polițiști și dus la audieri pentru că și-ar fi agresat partenerea de viață.

Acesta este mesajul postat pe artist pe o rețea socială:

VIDEO | What's Up, comportament ciudat și scandal în plină stradă. Cântăreţul nu a ţinut cont de nimic.

„Am citit azi pentru prima oară de când s-a produs nefericitul incident 2-3 articole despre mine si mi s-a parut ca multora le place sa vorbeasca, sa inflorească să exagereze, să informeze audiența într-o forma mincinoasă, ireală.
->nici n-am bătut fata si nici la penitenciar nu sunt si nici n-o sa fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. (DA AM VORBIT MULT , TARE SI PROST , îmi pare sincer rău, puteam la 30 de ani ai mei să fiu mai calm, dar n-am reusit , in capul meu era un haos organizat format din frustrari. ÎMI PARE SINCER RĂU PENTRU FURIA MEA VERBALĂ, restul a fost o nuVelă inventată de câțiva oameni DIN presă de dragul ineditului -> măcar am văzut cine imi este alături sincer în industria asta”
, a scris What's Up.

What s Up, pe numele său Marius Marian Ivancea, şi Alice Badea şi-au făcut relaţia publică la începutul lunii septembrie. Atunci, cântăreţul a postat o poză cu violonista şi a scris că şi-a găsit jumătatea. Anunţul a venit la puţin timp după despărţirea de fosta soţie, cu care a fost împreună nouă ani. Aceasta s-a arătat surprinsă de incident.

În urmă cu cinci ani, cântăreţul a fost implicat într-un alt scandal. Ar fi bătut-o şi pe fosta soţie, în faţa unui restaurant din Centrul Vechi. Însă aceasta i-a luat apărarea şi a susţinut că a fost doar o joacă.

M-am întâlnit cu fratele Killa pe la studio! @globalrecords #workingharddaybyday ...................................................... p.s. am citit azi pentru prima oară de când s-a produs nefericitul incident 2-3 articole despre mine si mi s-a parut ca multora le place sa vorbeasca, sa inflorească să exagereze, să informeze audiența într-o forma mincinoasă, ireală. ->nici n-am bătut fata si nici la penitenciar nu sunt si nici n-o sa fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. (DA AM VORBIT MULT , TARE SI PROST , îmi pare sincer rău, puteam la 30 de ani ai mei să fiu mai calm, dar n-am reusit , in capul meu era un haos organizat format din frustrari. ÎMI PARE SINCER RĂU PENTRU FURIA MEA VERBALĂ, restul a fost o nuVelă inventată de câțiva oameni DIN presă de dragul ineditului -> măcar am văzut cine imi este alături sincer în industria asta. ...................................... @2pac #onlygodcanjudgeme pt. că el știe realitatea. (mulți vorbesc puțini cunosc) UNORA NU LE PASĂ DE RĂUL GRATUIT oferit altora ./. KARMA nu iartă pe nimeni 😜NUMA BINE TUTUROR FRATELE WHATZY VA IUBEȘTE. Mulțumesc celor ce mi-au fost alături în perioada grea ce tocmai am depașit-o! Cel puțin sufletește sunt foarte bine însfarșit după cel mai greu an din viața mea, în mai puțin de 15 zile ADÌO 2019. ÎN REST SUNT BINE -> stau foarte mult timp in studio în ultima vreme și pregatesc muzica pentru 2020. NUMA BINE TUTUROR!

A post shared by What's UP (@whatsup_uasap) on

Recomandari