Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

VIDEO | What's Up, comportament ciudat și scandal în plină stradă. Cântăreţul nu a ţinut cont de nimic.

What's Up implicat într-un alt incident! Agitat şi nervos, artistul a făcut scandal în plină stradă! Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază şi au surprins imagini incredibile!

What's Up, comportament ciudat și scandal în plină stradă. Cântăreţul nu a ţinut cont de nimic.

Acesta a mai fost implicat zilele trecute într-un scandal monstru după ce a fost acuzat că și-a bătut iubita.

El a ajuns pe 10 decembrie pe mâna poliţiştilor, după ce iubita sa a sunat la 112 şi a cerut ajutor, pentru că ar fi bătut-o. Mai mult, când agenţii au ajuns la locuinţa tinerei, artistul ar fi fost agresiv chiar şi cu ei.

Ca urmare, l-au reţinut şi l-au dus la audieri. Surpriză însă, la final i-au dat drumul, pentru că tânăra nu a mai recunoscut nimic. Ba chiar cei doi au plecat împreună.

VIDEO, mai jos

Puţin după ora 18, o femeie a sunat la 112 şi a cerut ajutor, spunând că este agresată de fostul său iubit. Imediat, poliţiştii au plecat să facă verificări şi au descoperit că era vorba chiar de What`s Up. Tânăra se numeşte Alice Badea şi este violonistă.

Când a văzut echipajul de poliţie la uşa apartamentului, cântăreţul şi-a ieşit din minţi şi a devenit agresiv chiar şi cu agenţii. Aşa că aceştia s-au văzut nevoiţi să-i pună cătuşele şi l-au dus la secţie, unde a fost audiat mai bine de trei ore.

VIDEO, mai jos

De la poliţie, What s Up a fost dus apoi la Parchetul General. Surpriză, însă, de aici a ieşit fără cătuşe şi, mai mult, a plecat chiar cu iubita sa, care nu a mai depus plângere. Potrivit unor surse, procurorii i-ar fi deschis cântăreţului dosar penal pentru ultraj, pentru că i-a ameninţat pe poliţişti.

În primele imagini după incident, şi artistul apare cu mai multe răni pe faţă şi pe gât, semn că şi el a fost agresat. Însă tânăra a negat, la Antena Stars, că l-ar fi atacat. Ba mai mult, nici nu a mai recunoscut că a sunat la 112. A declarat doar că au avut discuţii în contradictoriu.

What s Up, pe numele său Marius Marian Ivancea, şi Alice Badea şi-au făcut relaţia publică la începutul lunii septembrie. Atunci, cântăreţul a postat o poză cu violonista şi a scris că şi-a găsit jumătatea. Anunţul a venit la puţin timp după despărţirea de fosta soţie, cu care a fost împreună nouă ani. Aceasta s-a arătat surprinsă de incident.

VIDEO, mai jos

În urmă cu cinci ani, cântăreţul a fost implicat într-un alt scandal. Ar fi bătut-o şi pe fosta soţie, în faţa unui restaurant din Centrul Vechi. Însă aceasta i-a luat apărarea şi a susţinut că a fost doar o joacă.

Recomandari