Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 16. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Speak la cuțite aduce iar fanii Chefi la cuțite în culisele emisiunii culinare preferate, în episodul 16. De această dată, atenția a fost asupra chefului Nicolai Tand, invitatul special din ediția de azi.

speak, nicolai tand, speak la cutite Galerie
Speak a adus iar fanii emisiunii Chefi la cuțite în culise, în episodul 16 Speak la cuțite | Antena 1

În episodul 16 din Speak la cuțite, Speak le-a făcut o surpriză fanilor emisiunii Chefi la cuțite cu un interviu cu cheful Nicolai Tand, invitatul special al ediției de azi din sezonul 9 al show-ului culinar.

Speak și Nicolai Tand s-au întrecut nu doar în accent și expresii, ci și în părerile lor despre cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

În episodul 16 Speak la cuțite, Nicolai Tand a dezvăluit și câteva detalii din viața lui personală, dincolo de regionalisme.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 16 Speak la cuțite

În episodul de azi Speak la cuțite, Speak a reușit să îl prindă câteva clipe pe chef Nicolai Tand și cei doi au făcut schimb nu doar de expresii și regionalisme, dar s-au și bucurat de o horincă puternică.

Atunci când a venit vorba de expresia ”a picat o prună în noroi”, ambii au avut câte o expresie diferită.

Citește și: Nicolai Tand se mândrește cu o familie superbă. Cum arată Monica Tand, soția chef-ului

Chiar dacă cei doi s-au înțeles în cele mai multe cazuri, uneori Speak a avut probleme în a înțelege regionalismele lui Nicolai Tand: ”Tu ești din altă țară!”

Nicolai Tand a vorbit și despre cum a început să gătească în copilărie, activitate din care și-a creat o carieră de succes și care i-a adus renumele în întreaga țară. La origine, însă, Tand a spus ca el e tâmplar.

După discuția cu Nicolai Tand, Speak s-a simțit puțin dezechilibrat după numeroasele pahare pe care le-a savurat alături de renumitul chef.

Discuția cu Tand a fost atât de plăcută încât Speak ar mai fi vrut să stea în compania invitatului special și chiar l-a urmat până ce acesta s-a dus să deguste și jurizeze farfuriile chefilor.

Citește și: Speak a pregătit stinky tofu pentru jurați! Ce reacție a avut Florin Dumitrescu când a gustat

Într-un final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să îl ajute pe Speak după ce a bătut puțin mai mult decât ar fi fost cazul.

Hai să (re)vezi aici episodul 15 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x