Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 17. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Speak aduce iar fanii emisiunii Chefi la cuțite în culisele show-ului culinar, de această dată cu invitați surpriză și feluri de mâncare care ar putea îngrozi.

colaj speak la cutite Galerie
Ce a dezvăluit Speak azi din culisele emisiunii Chefi la cuțite în episodul 17 Speak la cuțite | Antena 1

În episodul 17 Speak la cuțite, fanii emisiune au putut să vadă una dintre cele mai neobișnuite festine care au trecut vreodată prin bucătăria Chefi la cuțite și un invitat special care l-a dat pe spate pe Speak cu toate vocile de desene animate pe care le poate imita.

În episodul 17 Speak la cuțite, Speak a vorbit cu doi invitați speciali: Chef Cătălin Petrescu, care le-a gătit chefilor unele dintre cele mai neobișnuite preparate (cu gândaci) și Marius Săvescu, omul-spectacol care a adus vocile celor mai îndrăgite personaje de desene animate.

La final, Speak a aflat și care sunt cele mai scârboase lucruri de care au auzit în cariera lor de chefi și printre cele mai neobișnuite preparate pe care le-au văzut sau gustat se numără și brânză cu viermi și șobolani.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 17 Speak la cuțite

Cheful Cătălin Petrescu a venit incognito în bucătăria Chefi la Cuțite 2021. Specialist în bucătăria japoneză, acesta a decis să le ofere celor trei preparate pline de proteine, care conțin greieri mari și mici, gândaci, lăcuste și alte insecte, pe care Florin Dumitrescu le "adoră".

Citește și: Chef Cătălin Petrescu, o prezență specială la Chefi la Cuțite. Ce preparatele inedite a gătit

Ouăle putrezite nu puteau să lipsească nici ele din peisaj. Oul milenar i-a amintit imediat lui Speak de experiența trăită în Asia Express, iar reacția cântărețului a fost una de dezgust: "Da' mănâncă oamenii așa ceva?".

Cheful a ales să ascundă insectele în preparate alese, atent pregătite și așezate pe farfurie, în speranța că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu își vor da seama ce mănâncă.

Citește și: Marius Săvescu, omul-spectacol care a adus vocile celor mai îndrăgite personaje de desene animate

Speak a vorbit și cu Marius Săvescu, care i-a dublat, printre alții, pe Duffy Duck, Taz, Sylvester, Woody și Sid din Ice Age.

Hai să (re)vezi aici episodul 16 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 16. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 18. Speak îi provoacă pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la Testul Prieteniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x