Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 2. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

La finalul ediției 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat din nou în culisele celui mai îndrăgit show culinar, pentru a afla noi și noi detalii savuroase! Ce surprize a pregătit în episodul 2 „Speak @ cuțite”?

„Speak la cuțite”, episodul 2. Hai să vezi cele mai tari faze din culise Galerie
puțini sunt cei care știu ce se întâmplă în culisele „Chefi la cuțite”, așa că Speak a decis să dezvăluie totul, în episodul 2 „Speak @ cuțite” | Antena 1

Ediția 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una cu adevărat spectaculosă și a ținut publicul cu sufletul la gură.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în rețete de fish and chips în stil fine dining, iar farfuriile lor au fost degustate și jurizate de chef Ștefan Popescu. Acesta a decis ca cea de-a doua amuletă, de pedeapsă, să meargă la cel mai tânăr dintre chefi, adică la Florin Dumitrescu.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 2 „Speak @ cuțite”

De asemenea, ediția ne-a adus povești de viață uluitoare, rețete savuroase și momente amuzante. Totuși, puțini sunt cei care știu ce se întâmplă în culisele „Chefi la cuțite”, așa că Speak a decis să dezvăluie totul, în episodul 2 „Speak @ cuțite”!

Citește și: Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Francisco Jose Garcia Lopez este spaniolul îndrăgostit de România! Ce a recunoscut

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Coprezentatorul sezonului 9 „Chefi la cuțite” a stat de vorbă cu cei care fac magia să se întâmple și astfel am aflat că tunicile chefilor sunt făcute special pe comandă la Paris și costă peste o sută de euro bucata. Doar că, în timp ce se „documenta” cu privire la micile detalii din culise, Speak s-a întâlnit cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, care au încercat din nou să-l păcălească!

Am aflat cine se ocupă de recuzită, cum se manevrează o macara pentru camerele de filmat profesioniste, cine este „securistul” din platou care știe tot ce mișcă pe platourile de filmare și multe alte detalii extrem de interesante.

Apoi, Speak a decis să meargă în cortul unde se filmează bătăliile dintre chefi, în goana lor după amulete, cum arată echipamentele tehnice, dar și cine este regizorul emisiunii și ce decizii ia acesta.

Ce alte „șotii” a mai făcut artistul în culisele „Chefi la cuțite” și ce alte detalii a mai reușit să afle? Află totul urmărind episodul 2 din „Speak @ cuțite”.

Hai sa (re)vezi aici episodul 1 din „Speak @ cuțite”

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

„Speak la cuțite”, episodul 1. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 3. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x